Ha valaki oviban, általános és közép iskolában és egyetemen sem tudott beilleszkedni, nem beszélt senkivel, az viszi majd valamire az életben? Fog találni magának munkát? Lesz esélye, hogy valaha is megváltozzon?
Itt a munkakeresés lesz a legkisebb gond, hiszen vannak olyan munkák, ahol nem kell kommunikálni senkivel, azokban még helytállhat.
Nagyobb baj, hogy ha így megy tovább, megkeseredett és boldogtalan ember lesz egész életében.
Próbáltál vele beszélni ezekről a dolgokról, megértetni, hogy változtatni kéne, a saját érdekében?
minden állásinterjún elvárás, hogy a jelölt beszéljen magáról legalább 2 percet.
legutóbb egy csoportos interjún voltam, ott volt egy lány, aki képtelen 3 szónál többet mondani, azzal védekezett, hogy inkább kérdezzék, és akkor válaszol. kitették a szűrét 1 óra után. sajnáltam egy picit, de egy felnőtt embernél sztem alapkövetelmény az ilyesmi.
egy hivatalban nem tudsz elintézni egy ügyet sem, ha nem tudod elmondani az ügyintézőnek, hogy mit szeretnél.
vagy elkezd változtatni, vagy éhen hal kb., mert nem igazán van olyan munka, ahol nem kell beszélni. max egy gyárban a soron, de az meg nem valami álommeló. minden más helyen beszélni kell. vagy a kollégákkal, vagy az ügyfelekkel, vevőkkel, vendégekkel.
nem is értem, hogy lehet így élni. ha nem érdekli semmi, az a legtöbb ember szemében azt jelenti, hogy buta. egyébként mivel foglalja le magát szabadidejében? ül a szobájában és mered maga elé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!