Mit csinaljunk, hogy ne kezdjen el inni gyakrabban? . Vagy hogybefejezze.
Van egy batyam, mindketten egyetemistak vagyunk. Edesapam sulyos beteg, de tud meg dolgozni. sajnos nekifogott inni, egy heten 1x-2x biztosan ugy jon haza, hogy van benne egy jo adag...azonkivul, hogy ez neki nem hianyzik a betegsege melle, edesanyamat kikesziti...es hat minket sem dob fel tulzottan. probaltuk szepen, durvan, fenyegetozve de semmi nem hasznal, par nap szunet es elolrol kezi. Nem egy reszeg disznorol beszelek, hanem egy olyan emberrol aki alapjaban mindent megtesz a csaladjaert, de mostanaban (kb fel eve) ez a helyzet. mit csinaljunk?
19-L
Semmit nem tudtok csinálni. Felnőtt ember, csak az ő döntése, hogy hogyan akar élni. Lehet, hogy így dolgozza fel a betegséget, azt hogy talán már nem sokáig dolgozik, most jön rá, hogy nem így akart élni... bármi lehet.
De ezt csak ő tudja megváltoztatni, ha akarja. Ti csak ronthattok a helyzeten.
Hát valószínűleg bánatában iszik a betegsége miatt.Ne bántsátok.Nem egy egyszerű alkoholista, aki szórakozásból iszik.
Keressetek fel egy szakembert.
egy sulyos, de kezelheto betegsege van, kezdeti stadiumban. es ha vigyazna magara idos korara is ezen a szinten lehetne tartani...
koszi a valaszt Neked is
Ha apukád akar azért valamit kezdeni ezzel az állapottal (csak nem tudja, hogyan?), akkor elmehet családállitásra.
Érdeklődhetsz a www.hellinger.freeweb.hu oldalon is.
Sajnos apámék is igy kezdték, aztán hol erősen, hol gyengébben, de isznak, néhány napot kibirnak, de utána ha nem más, napi 2-3 sör, az kell nekik...:((( Én már elköltöztem Tőlük, de még van 2 testvérem, aki ott lakik velük.... Rémes egy helyzet, mert az amúgy normális ember képes olyanokra ittasan, amit Te el se tudsz képzelni!!! És rettentő agresszívek tudnak lenni, vigyázz ezzel!!!
És engem az keserítette el, hogy anyuék nem igy indultak az életnek, (sztem senki sem), hanem tervekkel, álmokkal, reményekkel, és félig meddig az ő hibájukból is, de ide jutottak.... Én nem akarom elkövetni ezt a hibát, hogy a gyerekem szégyelljen engem az életvitelem miatt:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!