Tudtok félretenni a havi keresetetekből?
Na ezen én is nagyot néztem, utolsó.
Mi sem tudunk félretenni. Sok reményünk nincs is, én továbbtanulni nem tudok emiatt, tehát az egész életem meg van lőve, eddig is párom tartott el, mióta kidobtak otthonról 15 évesen. Hogy most mi lesz, nem tudom, próbálok eladásokból és angol tanításból megélni, amíg nyelveket tanulok, a másik lehetőség a gyári munka lesz- amit sehova se kívánok többet.
Konkretan felte nem rakunk, hanem befektetjuk. Mi kulfoldon elunk, belekezdtunk valamibe, ami jol megy es hosszu tavu dolog, de penzigenyes.
A ferjem jol keres egy ideje, de azt az utat valasztottuk, hogy elunk inkabb szuken, ahogyan a rosszabb idoszakban, ami megtakaritasra menne, azt berakjuk az uzletbe. Ebbol biztosan lesz penz, remeljuk a jo munka is megmarad, de ugye arra merget venni nem lehet.
Eloszor gondolkodtunk azon, hogy siman most megtakaritunk amennyit csak lehet, de akkor a penz nem termelne ujra magat, ha gondunk lenne, akkor hamar felelnemk.
Mondjuk igy azert jo, mertha hirtelen lenne szukseg ra, akkor is ki tudnank huzni valahogy a vallalkozasbol hirtelen.
Igen,tudunk,de ennek az az ára,hogy nem tudunk menni(rég is voltunk) nyaralni (még jó sokáig) és különösebb luxus dolgot nem veszünk,az akciókat pedig figyelem a boltban.Szeretnénk fele annyi idő alatt(10 éven belül) kifizetni a lakáshitelünket.
Utána bepótoljuk a nyaralást:-)
A férjem viszonylag jól keres,én is dolgozom,és az előző munkahelyemhez képest többet keresek.1 kislányunk van(3.5 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!