Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyjam vagy lendítsem fel...

Elhagyjam vagy lendítsem fel valahogy a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, van egy 2 és fél éves és egy négy hós kicsi gyerekünk és úgy érzem a párom teljesen kiszeretett belőlem :(. Érzem már egy ideje, nem igazán szeret velem időt tölteni és ha én elmegyek külön valahova a gyerekekkel szinte örül, fellélegzik (legalábbis én így érzem). Az elmúlt pár hétben pedig teljesen megőrült..menni akar (pedig már 40+) és a gyerekekkel sem szívesen segít, foglalkozik. Többen már fiatalabb lányok társasággal látják (20 évesek). Nem tudom, hogy félre megy e, azt mondja csak jól esik kicsit kimozdulni, bulizni, fiatal 'gondtalan' emberekkel lenni. A héten leültettem és mondtam, hogy ez így nem mehet tovább, kértem, hogy ha ennyire nem megy neki akkor menjen, vagy változtassunk. Azt mondja szó sincs arról, hogy menni szeretne. Tudom, hogy nagyon gáz szitu és nem tudom mit csináljak. Lépjek vagy próbáljam meg 'vissza hódítani' valahogy? Régen annyit buliztunk, nevettünk együtt (azt mondja ő ezt szeretné vissza) de a négy évből én ugye 2x 9 hónapig terhes voltam és hónapokig szoptattam, szoptatok és persze anya lettem. Annyira nem vagyok mobil és olyan szórakoztató. Vagyis próbálok az lenni, de valahogy nem vevő rám. Hogyan tudnám elérni, hogy megint olyannak lásson mint régen?? Vagy ez már annyira gáz, hogy inkább kezdjek új életet? Mikor jön el a pont, hogy elég?? El vagyok keseredve :((. Köszönöm így ismeretlenül is a tanácsokat!!
2012. júl. 24. 10:11
1 2
 11/11 Bence_ ***** válasza:

A mit érzel és ő mit gondol nem mindig fedi a valóságot.

Lehet, hogy szeret csak nem tudja kimutatni, vagy ő érzi azt, hogy már te nem szereted.

Olvasnék,beszélgetnék, igyekeznék.

2012. júl. 25. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!