Nektek tetszik a Zsaklin név?
Nagyon tetszik, mert nem érzem rajta a "Juliska-effektust" (Tehát nem sok ilyen nevű embert ismerek, sőt.)
A párom javasolta még az "Eugénia" nevet, de szerintem az túlságosan fennhéjázó hatású, még becézni sem lehet...
Ha nem tetszik a Zsaklin tudnátok olyan lánynevet mondani, amit szépnek találtok és nem túl gyakori?
:)
Áá van egy kislány és leírva láttam a nevét: xxx Zsaklin.
Mondom Zsaklin! Mire a 130 centis törpe kihúzta magát és közölte: ZSÁKLIN VAGYOK TE TUSKÓ!
Először is furcsáltam de ezek után én már meg sem lepődök a lakatos nintendón és az eszmeralda madonnán
Huh, nekem a Zsaklin nagyon nem tetszene! Azért nem szúrjatok ki a gyerekkel, nagyobb korában nem biztos, hogy túl boldog lesz.
Az Eugénia is túlzásnak tűnik nekem egy picit, de az még mindig jobban tetszik, és az sem túl gyakori név :) Amúgy az Eugéniát pl Gini- nek lehet becézni, az aranyos.
Nekem nagyon nem tetszik. Olyan, mintha az egyszerű szülők valami "előkelő" nevet akarnának adni szerencsétlen gyermeknek.
Az Eugénia csak szimplán nem tetszik.
A Zsaklin nekem francia változatban tetszik, akkor ugye Jacqulin-nek írják (ha jól emlékszem), de a fonetikusan átmagyarított verzió pont olyan erőltetett és szörnyű, mint a Dzsesszika, Eszmeralda, Szofi stb.
Ha már mindenképp furát akartok:
Zoé, Kála, Babett, Bíborka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!