Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek tetszik a Zsaklin név?

Nektek tetszik a Zsaklin név?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, mert nem érzem rajta a "Juliska-effektust" (Tehát nem sok ilyen nevű embert ismerek, sőt.)

A párom javasolta még az "Eugénia" nevet, de szerintem az túlságosan fennhéjázó hatású, még becézni sem lehet...

Ha nem tetszik a Zsaklin tudnátok olyan lánynevet mondani, amit szépnek találtok és nem túl gyakori?

:)

2012. júl. 24. 00:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Nem tetszik.

Nem is tudom, nekem olyan közönséges hatása van.

2012. júl. 24. 05:38
 22/36 anonim ***** válasza:
60%

Sajnos hajlamos vagyok név alapján képet alkotni valakiről, mivel rengeteget olvasom, és a nevekről az adott karakter személyisége ugrik be.

Már nem tudom melyik könyvben, de a Jacqueline egy negatív karakter volt. Konkrétan egy párizsi prosti, akinek az volt a hobbija, hogy férjeket itatott és csábított el, a légyottról pedig fotót küldött a feleségeknek. Persze volt neki is tragédiája, a saját bosszúvágya hajtotta. Végül öngyilkos lett.

2012. júl. 24. 06:34
 23/36 anonim válasza:
40%
Nem tetszik. Nekem is cigányos a hangzása. Egy murcos, kócos, foghíjas kis cigány lány ugrott be a név kapcsán...
2012. júl. 24. 07:05
 24/36 anonim ***** válasza:
Nem tetszik.
2012. júl. 24. 07:21
 25/36 anonim ***** válasza:
72%
Zsaklin. Nagyon gáz. Jacqueline az eredetije. Így nekem egy kategória a Dzsesszika, Bridzsit, Dzsenifer, stb. csodásan szép nevekkel. De ha cigányok vagytok, akkor add nyugodtan, náluk ez teljesen megszokott, nem fogsz kiríni.
2012. júl. 24. 09:03
 26/36 anonim ***** válasza:
37%
nem tetszik, foleg igy magyarul leirva 'Zs'-vel meg plane nem, ha meg ehhez egy jo kis magyar keresztnev tarsul akkor meg vegkepp nem tetszik.
2012. júl. 24. 09:21
 27/36 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az így magyarosított külföldi neveket, mert annyira bénán hangzanak.

Annyi szép név van... nekem pl. a Tekla tetszik, de ez az én ízlésem. A Zoé is jó, amit már mondtak.

2012. júl. 24. 10:10
 28/36 anonim ***** válasza:
Osztálytársam szoktuk úgy hívni poénból, hogy zsáklin.
2012. júl. 24. 11:38
 29/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány, természetesen...
2012. júl. 24. 12:02
 30/36 A kérdező kommentje:
Zoéról nekem egy mese idegesítő főszereplője jut eszembe. Aliz tetszik még nekem. :)
2012. júl. 24. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!