Menne a megtakarításba, ahol a többi spórolt pénz gyűlik, házat szeretnénk :) Önző disznó vagyok, ez nem annyi pénz, amiből nekiállnék jótékonykodni, a közös ház fontosabb!
2012. júl. 23. 18:35
13/40 anonim válasza:
Hát az nem sok. Lakásfelújítás, új háztartási gépek, új fényképezőgép, és már el is ment.
2012. júl. 23. 18:36
14/40 anonim válasza:
Kifizetném a tartozásom, és vennék egy argentin dogot. Így lenne keret a kutyasulira, és egyéb kiadásokra.
Ezenkívül adnék édesanyám legalább 1 milliót, és az anyósomnak szintén. A többi pénzből leraknám a sulit, amit régóta szeretnék, és a maradékot elvernénk a párommal.
2012. júl. 23. 18:37
15/40 anonim válasza:
Elmennénk végre nyaralni egyet a párommal, nincsenek nagy igényeink, így erre nem menne el sok pénz. A többit én is félretenném. Hamarosan közös lakásba szeretnénk költözni, akkor valószínűleg nagyon jól jönne, avagy később, ha jönnek a gyerekek. Szerintem sem olyan mennyiségű pénz, amivel nekiállnék jó szívvel jótékonykodni.
Ha édesanyáméknak szüksége lenne pénzre, őket természetesen kisegíteném!
2012. júl. 23. 18:37
16/40 anonim válasza:
Én ha nyernék akkor, úgymond visszafizetném az életnek azzal hogy olyan 100 ezret eljótékonykodnám, mondjuk egy beteg gyerekekkel foglalkozó alapítványnak. A maradékot pedig bankba tenném. Vagy aranyba fektetném.
2012. júl. 23. 18:38
17/40 anonim válasza:
Elmennék nyaralni a testvéremmel, mindkettőnknek ugyanaz a kedvenc országa. A többit félretenném a tanulmányaimra.
2012. júl. 23. 18:41
18/40 anonim válasza:
Elmennék nyaralni valami szép ksi helyre, mondjuk Görögországba. Maradna egy 3 millió forintom, amiből 2,5 milliót félretennék, a többit pedig elkölteném. :)
Költekezek, de ha csak úgy kapok, akkor miért ne? (:
2012. júl. 23. 18:43
19/40 anonim válasza:
Kifizetnénk a maradék lakás- és autóhitelünket, a maradékot félretennénk és valszeg egyáltalán nem gondolkodnánk tovább, hogy mikor vállaljunk gyereket :) Egyből belevágnánk.
2012. júl. 23. 18:52
20/40 anonim válasza:
kifizetném az adósságaimat, vennék egy kocsit, a maradékot meg félretenném... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!