Ez mindig így lesz? Minden férfi ilyen rendetlen?
Apu és tesóm is ilyen. Mindenre kérni kell őket, akkor sem biztos hogy megcsinálják. (Apu a kertet szereti, így a kinti dolgokat hajlandó csinálni)
Takarítani csak ha nagyon muszáj, mosogatni csak ha egyedül marad valamelyikőjük itthon pár napra és nem akarnak orbitális vitát, hogy miért hagyták ott a 3 napos pörköltes tányérokat.
Szerencsére a párom teljesen más. Segít a házimunkában, mindig megkérdezi elmosogasson-e, segítsen-e a főzésben, stb. :)
Nálunk gyerekkoromban nem takarítottam soha. Nem kellett, mert megcsinálta anyám, vagy nagymamám.
Utána volt olyan pasim, aki tudott rendet rakni és segített néha takarítani, olyan 30%-ban.
Most meg olyan pasim van aki csak rumlit csinál és ha itt én nem takarítok, akkor senki.
minden férfi ugyanolyan, de akkor a nők miért válogatnak folyton? :)
ha már a kapcsolat elején lefekteted a szabályokat, és megmondod, h igénytelen emberrel nem vagy hajlandó együtt élni, sem utána takarítani, akkor vagy összekapja magát, vagy menekül. nekem a párom igényessége is fontos momentuma a kapcsolatnak.
ha zavar, h nem mozdítja meg a hátsóját, akkor szóvá kell tenni, nem pedig mosolyogva felnyalni a lakást, miközben ő meccset néz. mert akkor bizony elkanászodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!