Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti láttatok már olyat, hogy...

Ti láttatok már olyat, hogy valaki iszonyú rendetlen és trehány fiatal lány létére?

Figyelt kérdés
én még ilyet nem láttam, férjem hugáról van szó, szekrényében behányva a ruhák semmi rendszer nélkül, mindenhol szemét, cigicsikk, lomok, cuccok keveredve a szobájában kb derék magasságig. Amikor megláttam elszörnyedtem. A szobájából 3 sittes zsák szemetet szetünk össze, és nem hajlanó belátni hogy baj van vele. egyzerűen gusztustalan ahogy él. persze magára a, az utcán úgy néz ki mint egy cicababa, mindene tip-top. otthon borzasztóan szét van esve, csekkeket nem fizet, hazudozik, állandóan kéreget mindenkitől. és ezt azzal magyarázza hogy beteg, orvoshoz meg nem akar menni. és iszik is,és lop is. ismertek ilyen esetet, vagy van köztetek olyan aki ilyen mélyre süllyedt, mitől van ez, hogy lehetne rajta változtatni?

2012. júl. 21. 20:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Mintha a húgomról írnál, csak a kor nem stimmel.

Neki egy 20nm-s szobája van, 14 éves. A falon szúnyog maradványok, a kanapéval egy magasságban ruhák szanaszét a földön, együtt koszos, és tiszta ruhák. Szintén betétek, penészes szendvicsek, kajamaradékok. Múltkor egy pizzaszelet volt a földön, és egy legalább 2 hetes csirkecsont. Van egy saját fürdőszobája is, ott is halomban koszos betétek, bugyik, a szemetest nem használja, az neki egyenlő a földre dobálássál. De ő is tipp-topp, csinos, senki nem mondaná meg róla, hogy ilyen igénytelen. Amikor átjön hozzánk, itt is teljesen normális, csak a saját birodalmában ilyen rendetlen. Elég nagy a ház, és édesanyám nem tud vele mit kezdeni. Már többször akcióztunk, hogy négyen kitakarítottuk a szobáját, csillogott egy hétig, aztán minden kezdődik újra. Egyszerűen nem érdekli vagy nem tudom, de gusztustalan amit művel.

Ha találsz megoldást erre a lányra, kérlek szólj nekem is.

2012. júl. 22. 13:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt hozzátenném, hogy a ház tiszta, csak az emelet ilyen dzsuva, ami az ő területe. Én meg pont a másik véglet vagyok, ha zavar valami este 11kor 12 óra munka után is nekiállok takarítani.
2012. júl. 22. 13:30
 23/23 anonim ***** válasza:
A szomszéd asszonyom és a sógornőm ilyen ,mintha a CIA és a KGB házkutatási versenyt tartott volna náluk.
2012. aug. 26. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!