Ti láttatok már olyat, hogy valaki iszonyú rendetlen és trehány fiatal lány létére?
Tehát gyakorlatilag orvosi értelemben gyűjtögető a lány?
Azt már csak szakember tudja kezelni, a leszólás, piszkálás nem használ, sőt.
Egyrészt nincs annak köze ahhoz, hogy lány vagy fiú. És láttam. A németeknél van egy műsor, amelyben ilyen embereket mentenek. Ugyanis a zömük beteg. Nem depós, nem depis, hanem klinikai értelemben vett mély depressziós emberekől van szó, de van sok más pszichés gond, betegség is, ami ilyen tüneteket produkál.
Nekem sem ítélkezni kéne efölött a lény fölött, hanem finoman elterelni orvoshoz (pszichiáterhez). Ha pedig nem megy, akkor békén hagyni. Bármennyire is szúrja a szemed a mocsok (megértem; nekem is szúrná), ha ő maga nem tesz azért, hogy testileg-lelkileg és a körülményeiben rend legyen, és ez nem is zavarja (és ez utóbbi a lényeg!), akkor te nem fogod tudni megváltoztatni őt, sem pedig ráhatni, de más sem.
Tényleg volt egy ilyen műsor! :D Több országban is ezek szerint.
Így néz ki a sógornőd lakása, Kérdező? :)
Nálam régen volt hatalmas szemét, néha betét is maradt bent. Egyszer bekattantam és azóta tip-top ha csak lehet. Mondjuk ha néhány napig pechszériám van és rossz a kedvem akkor kupi van a lakásban, de közel sem olyan mint régen... a gyerekem játékai, ruhák, pár tányér pohár vagy üres vizesflakon. Mikor jobb lesz a kedvem 20 perc alatt csillog villog megint minden :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!