Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti láttatok már olyat, hogy...

Ti láttatok már olyat, hogy valaki iszonyú rendetlen és trehány fiatal lány létére?

Figyelt kérdés
én még ilyet nem láttam, férjem hugáról van szó, szekrényében behányva a ruhák semmi rendszer nélkül, mindenhol szemét, cigicsikk, lomok, cuccok keveredve a szobájában kb derék magasságig. Amikor megláttam elszörnyedtem. A szobájából 3 sittes zsák szemetet szetünk össze, és nem hajlanó belátni hogy baj van vele. egyzerűen gusztustalan ahogy él. persze magára a, az utcán úgy néz ki mint egy cicababa, mindene tip-top. otthon borzasztóan szét van esve, csekkeket nem fizet, hazudozik, állandóan kéreget mindenkitől. és ezt azzal magyarázza hogy beteg, orvoshoz meg nem akar menni. és iszik is,és lop is. ismertek ilyen esetet, vagy van köztetek olyan aki ilyen mélyre süllyedt, mitől van ez, hogy lehetne rajta változtatni?

2012. júl. 21. 20:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
én is rendetlen vagyok de nem ennyire... a kupi nálam is meg van, 1-2 napig szemét meg mosatlan... de ugy vagyok vele hogy majd kiviszem ha konyha felé megyek (csak aztán mindig bent marad) mivel egyedül lakom nem zavar senkit... perzse ha jön valaki akkor kitakarítok és tiptop minden.. (sőt amikor a párommal együtt laknam nekem lett elegem abbol hogy én viszem ki a koszosát a szemetét és a csetresét én takaritok mosogatok stb az ő albérletében...
2012. júl. 21. 20:56
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Tehát gyakorlatilag orvosi értelemben gyűjtögető a lány?

Azt már csak szakember tudja kezelni, a leszólás, piszkálás nem használ, sőt.

2012. júl. 21. 21:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan rumlis voltam régen. Azért szemetet nem tároltam a szobámban, persze almacsutka, ilysmi elfért pár napig. De utána kidobtam. Így nőttem fel, ilyen putris körülmények között. De megváltoztam. Ma már rend van a szekrényemben, meg az egész lakásban is. Már nem tudnék olyan kupiban élni, mint régen.
2012. júl. 21. 21:05
 14/23 A kérdező kommentje:
nem gyujtöget, csak iszonyú trehány. semmi rendszer, minden össze vissza egy kupacban. a szennyes ruha a tisztával, a véres betéttel, a cigicsikkel, a borosüveggel, a vizdij számlával, és ezt képzel el 70 nm-en derékig érő magasságban. valahol sajnálom és segitenék neki de nem lehet. egyszerre iszonyatosan felháborit és visszataszit. igy milyen ember lesz belőle, milyen anya? semmire nem képes egyedül. ugy viselkedik mint egy gyerek 27 évesen.
2012. júl. 21. 21:11
 15/23 A kérdező kommentje:
21.01 mitől változtál meg, egyszer csak valami bekattant?
2012. júl. 21. 21:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy költözés is sokat segített benne. Akkor kénytelen voltam rendszerezni a dolgaimat, csak a legszükségesebbeket átvinni, kidobni a kacatokat. Aztán hogy eleve sokkal kevesebb holmim lett, rájöttem, hogy nem is nehéz így rendet tartani. Meg új lakásban új életet kezd az ember, megfogadtam, hogy megőrzöm a rendet, tisztaságot. Meg olyan jó érzés volt, mikor beköltöztem, hogy minden a helyén van, nincs zsúfoltság, minden átlátható. Sokkal jobb lett úgy a közérzetem. Na, meg addigra lettek barátaim, már szégyelltem volna előttük is, hogy mi van nálam. Korábban ezért fel sem hívtam senkit. Igaz, nagyon nem is lehetett volna, mert albérlet volt. Meg a korom is hozzájárult, beláttam, hogy még egy 20 körüli lánykánál esetleg nem olyan nagy tragédia, ha kupi van körülötte, de egy érettebb nőnél ez már ciki. Meg láttam mások lakását, hogy milyen szép, rendezett, igényes, ez is doppingolt a változásra.
2012. júl. 21. 21:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nincs annak köze ahhoz, hogy lány vagy fiú. És láttam. A németeknél van egy műsor, amelyben ilyen embereket mentenek. Ugyanis a zömük beteg. Nem depós, nem depis, hanem klinikai értelemben vett mély depressziós emberekől van szó, de van sok más pszichés gond, betegség is, ami ilyen tüneteket produkál.

Nekem sem ítélkezni kéne efölött a lény fölött, hanem finoman elterelni orvoshoz (pszichiáterhez). Ha pedig nem megy, akkor békén hagyni. Bármennyire is szúrja a szemed a mocsok (megértem; nekem is szúrná), ha ő maga nem tesz azért, hogy testileg-lelkileg és a körülményeiben rend legyen, és ez nem is zavarja (és ez utóbbi a lényeg!), akkor te nem fogod tudni megváltoztatni őt, sem pedig ráhatni, de más sem.

2012. júl. 21. 21:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Tényleg volt egy ilyen műsor! :D Több országban is ezek szerint.

Így néz ki a sógornőd lakása, Kérdező? :)

http://www.youtube.com/watch?v=lnUuN7juV2o

2012. júl. 21. 21:37
 19/23 A kérdező kommentje:
juuuuujjjj, nem mert mi itt vagyunk, e komolyan, ha nem lennénk itt (nemrég költöztünk ide családi okok miatt, és az volt a mélyviz, akkor szembesültünk azzal hogy hogy él) e ha évekig nem jönnénk hozzá, elképzelhető hogy idáig fajulna bakker. ez komoly.
2012. júl. 21. 21:51
 20/23 anonim válasza:

Nálam régen volt hatalmas szemét, néha betét is maradt bent. Egyszer bekattantam és azóta tip-top ha csak lehet. Mondjuk ha néhány napig pechszériám van és rossz a kedvem akkor kupi van a lakásban, de közel sem olyan mint régen... a gyerekem játékai, ruhák, pár tányér pohár vagy üres vizesflakon. Mikor jobb lesz a kedvem 20 perc alatt csillog villog megint minden :)

23N

2012. júl. 22. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!