Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit gondolnátok, ha a...

Szülők! Mit gondolnátok, ha a 18 éves lányotoknak 30 éves barátja lenne? Engednétek?

Figyelt kérdés
Komolynak tűnik a férfi

2012. júl. 21. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A lányom most 16 éves , és nem korabeli a barátja . Támogatom, mert nekem az a lényeg hogy boldog legyen.

És az általad kiírt szituációt is támogatnám, ha látnám hogy jól kijönnek egymással.

Bár, ez anya-lánya függő , mert mi mindent megbeszélünk, és már a legelső szia-sziától tudok mindenről.

2012. júl. 21. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen.Joga van ahhoz,hogy pofára essen az életben.
2012. júl. 21. 20:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Engedném. Mindenki a saját kárán tanul. De megkérném, hogy ne csináltassa fel magát 18-20 évesen, mert támogatást tőlem ne várjon.
2012. júl. 21. 21:23
 14/15 anonim válasza:
én Július 30.-án töltöm a 19-et és lassan másféléve vagyok együtt a párommal aki 38éves.Tudom nagy a korkülömbség.De a mai tini fiúk discoba járnak (nem mintha a lányok nem,de én nem)drogoznak,csalják a párjukat(tisztelet a kivételnek)az idősebb férfiak pedig tisztába vannak a dolgokkal.komolyak,dolgoznak,vannak élet céljaik.jó persze az idősebbek is tudnak néha gyerekesen viselkedni de 1szer 2szer még ez is elfogadható.Így csak azt tudom mondani,hogyha nekem ennyi idős lányom lenne mint én vagyok:akkor igen megengedném neki hogy idősebb barátja legyen.persze csak ha látom a fiún,hogy komolyak a szándékai és nem csak kihasználni akarja a lányomat! 18/L
2012. júl. 27. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 21 éves vagyok. És szerintem ez teljesen normális, a férfiak később érnek, ez köztudott, emellett a korai húszas fiúk semmiben nem különböznek, mint egy 16 éves.... A férfias kisugárzás nulla, főleg, ezek a gatyában járó egy szál valamik, akik rózsaszín izompólóban rohangálnak... Az emberek kezdenek visszafejlődni, egy 30 éves pasi kb egy huszonéves normális lány szintjén van. ( normális, és nem egy plázacirkáló)
2012. aug. 1. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!