Ti mit gondolnátok a megcsaláson kívül, ha nem venné fel Párotok a telefont?
nekem az lenne az első gondolatom, hogy dolga van, vissza fog hívni
nem szoktam arra gondolni, hogy megcsal
ez attól függ hogy mit dolgozik és hogy tudomásod szerint hol lehet most.
Lenémította vagy dolgozik,esetleg egy barátjával elmerült italozásba vagy beszélgetésbe és nem figyel.
Attól is függ h mennyire telefonfüggő a barátod.
Persze még ezer millió dolog lehet...
-fürdik
-alszik
-lement a boltba
-a wc-n ül
- a kontaktlencséjével bajlódik
-épp a várva várt sorozat legújabb részét nézi
-vagy épp a könyv legizgalmasabb részénél tart
-véletlenül lenémította a telefonját mert templomban volt és elfelejtette visszaállítani
-elment sörözni a haverokkal
-épp újragondolja Einstein relativitás elméletét, megcáfolván azt
Otthon hagyta a telefont és elment.
Kikapcsolta.
Lemerült.
- Elhagyta/ellopták a mobilját és még nem tudott máshogy elérni (pl. neten, vagy fizetős fülkéből, mert mondjuk épp egy új telefon beszerzésén ügyködik).
- Lenémítva felejtette a telefonját és elaludt pl. tévézés közben.
- Szórakozóhelyen van és nem hallja a telefont.
- Baleset érte.
- Munka miatt nem tudja felvenni (nem tudom, hol dolgozik, és mivel most tetted fel a kérdést, van egy olyan érzésem, hogy most nem veszi fel a telefont, de akár éjjel is dolgozhat, ha olyan a munkája, ha csak nappali, akkor ez kizárva).
Hidd el, ha megcsalna, azt okosabban csinálná, és nem adná egyértelmű jelét. Viszont én a helyedben elgondolkodnék, hogy miért is vagy vele, ha ilyen szinten bizalmatlan vagy vele szemben, hogy a legelső gondolatod a megcsalás? Szerintem amint felveszi a telefont mondd meg neki, hogy ez így nem mehet tovább.
Attól függ, mikor hívom. Nekem ált. ilyen sorrendben szokott:
-nem hallja (mert mondjuk tömegközlekedési eszközön van)
-nem veheti fel, mert olyan helyen van
-vmi rossz történt vele...
egy rohadt telefonhívás miatt eszembe nem jutna azt gondolni, hogy megcsal, bízom annyira benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!