Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Jolán az szép név?

A Jolán az szép név?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 14:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
93%

Nekem sajnos ez a második keresztnevem, és nagyon utálom!

Pokollá tette az életemet. 30 éves vagyok, és a mai napig kiröhögnek meg sokkot kapnak az ügyintézők ha valami hivatalos dolognál meglátják az irataimban...

Múltkor egy ügyintéző pasi konkrétan majd megfulladt a röhögéstől és sűrű elnézések közepette pár percre eltűnt.

Na akkor mondjuk már én is röhögtem egyet, de attól még izzott a fejem...ekkora égést.

Le fogom vetetni, de tök gáz, mert a levetetés is 10 ezer forint, plusz az összes iratot le kell cseréltetnem. Már rég megtehettem volna, de mindig volt valami amire jobban kellett a pénz.

Ha nem akarsz a gyerekedből lelki nyomorékot csinálni, akkor felejtsd el ezt a nevet!

Egy Jolán... :S

2012. júl. 29. 21:19
 32/32 anonim válasza:

Nem értem ,hogy miért nem tetszik az embereknek.

Nekem a nagyim jut ezsembe, mert őt is így hívták.

De nem matta tetszik, hanem önmagától. Olyan különleges és szép becézése van. Joli. Komolyan, nekem jobban tetszik a msotani neveknél. Inkább ez, mint Dzsenifer, Dina, Seherezádé (nem vicc, komoly van ilyen keresztnév), Amanda.

2014. júl. 1. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!