Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám nője bunkó velem?

Apám nője bunkó velem?

Figyelt kérdés
Apámnak új nője van, (anyám meghalt) ha egyedül van velem kb mindenért beszól, meg káromkodik.. már neki az is baj, ha húzom a számat valamiért.. bezzeg ha apám is ott van, akkor állandóan mosolyog meg játssza a fejét. akkora egy kis álszent.. már többször is elmondtam ezeket apunak, de nem hiszi el. mit tegyek? fontos :S
2012. júl. 20. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt. Szerencsére csak hétvégenként, de nagyon utáltam. Ha nem hiszi el apukád, szólj vissza nőnek, hátha abból ért. Nálunk 12 évig tartott mire lapátra került...

Sok sikert.

2012. júl. 20. 21:43
 12/15 A kérdező kommentje:
renji7575, ilyeneket nem akarok csinálni vele, mert apámnak elmondja :S neki elhisz mindent
2012. júl. 20. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni.Az a punci teljesen megbolondította
2012. júl. 20. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Szép apád van, hogy egy idegen pi*sának hisz, nem a saját gyerekének. Vedd el sunyiban milyen veled a nő, de ne te provokáld! Aztán apád arcába vághatod, hogy milyen jó szülő.
2012. júl. 21. 01:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, apám mellett mosolygott, amikor elment dolgozni akkor meg folyton nekemtámadott, ki akarta rám hívni a rendőröket (nem tudom kit vittek volna el, nekem volt papírom róla hogy itt élek, neki nem.. na mindegy). Amikor már mindenki ellene fordult apámon kívül, akkor lelépett azzal az okkal, hogy Ő retteg tőlem. A mostani se jobb mondjuk.. ez van.
2012. júl. 21. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!