Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötelesek vagyunk pótolni?

Kötelesek vagyunk pótolni?

Figyelt kérdés
3hónapja halt meg édesanyánk, 5en (tesok) pótoltuk össze a temetèst, aki anyukámékkal lakott öcsém és apu nem fizetett bele,és kitalálta a már írt öcsém, a nővérem ès apu hogy csináltassunk sírkövet! Szerintem nem vagyunk kötelesek még azt is fizetni hisz én is napszámos munkán vagyok! Na meg szüleim a tejet is, tojást is pénzért adták anno, ès mikor férjhez mentem sem kaptam egy törlőruhát sem!
2012. júl. 20. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Egy édesanyánál nem kell méregetni, mit adott életében. Ti megtettétek a kötelességeteket és tisztességgel eltemettétek. Ha nem engedi az anyagi helyzetetek a sírkövet, akkor nem lesz. Attól még a sírt lehet gondozni becsülettel.
2012. júl. 20. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Természetessen nem kötelező semmi sem,a sírkövet akár idővel is fel lehet állítani,a megboldogultnak az már nem jelent semmi sem,szeretni és tisztelni csak addig lehet amíg valaki él és érez.A halál beálta útán már mindegy mit cselekszik az ember.
2012. júl. 20. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

Te jó isten! Most komolyan a temetés költségén megy a vita, amikor meghalt az édesanyád?

Nem mindegy ki fizeti ki a temetést annak a szerencsétlen asszonynak? Ha tehetitek, fizessétek ki, ennyit megérdemel, nem?

2012. júl. 20. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
ma 20:15-ös: Nem ártana, ha figyelmesen elolvasnád a kérdést!!! Az anya el van temetve, a kérdezö fizette egy részét. MOST a sirköröl lenne szó, amire a ke´rdezönek nincs pénze, NEM a temetésröl!!!!
2012. júl. 20. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

"Na meg szüleim a tejet is, tojást is pénzért adták anno, ès mikor férjhez mentem sem kaptam egy törlőruhát sem!"

Ez mindent elárul a kérdező és a családja jelleméről...

Tehát ez cserekereskedelem? Ha adsz, én is adok? Egy ember haláláról van szó, és mivel ide irkálsz, feltételezem hogy felnevelt. Most te jössz.

2012. júl. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!