Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartottad az expárodtól...

Megtartottad az expárodtól kapott emlékeket?

Figyelt kérdés

Férjedtől/feleségedtől/párodtól kapott emlékeket pl képek, plüss, kissebb ajándékok ami nyílvánvaló, hogy tőle van?

Ha igen, akkor a mostani párod mit szól hozzá?

Nekem első párom van még ami komolyabb, egyik itt olvasott kérdés után jutott eszembe, hogy ha esetleg szakítanánk nem lenne szívem kidobni a dolgokat, bár attól függ, hogy miért szakítottunk, de akkor is az egy emlék... feltenném egy dobozba a szekrény tetejére. Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?

2012. júl. 20. 16:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"csak belegondoltam"

De miért??

2012. júl. 20. 16:29
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Mi a párommal közösen dobtuk ki az exek cuccait/ajándékait.

Nekem nem kell ahhoz egy plüssállat, vagy egy bögre, hogy emlékezzek...

2012. júl. 20. 16:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Mert, azt írta, hogy rossz érzés volt a volt feleség cuccaiban turkálni (mostani bnőnek) és belegondoltam, hogy milyen lenne ha barátomnál lennék és én találnék valamit, elég rossz lenne. Viszont én nem dobnám ki amiket most kaptam/kapok tőle ha esetleg úgy alakulna :) Kivéve, ha valami nagyon nagyon szemét dolog lenne a szakítás oka a részéről pl megcsalás... akkor repülne minden..
2012. júl. 20. 16:36
 14/26 anonim ***** válasza:

"ha esetleg úgy alakulna"

Engem ez a rész érdekel, ez ami úgy kezdődik hogy 'ha majd úgy alakul', ez honnan jön?

Van egy pasid, tök jó minden, szex mint a nagykönyvben, tervezgettek, 2 hónap múlva mentek nyaralni, szegénykém erre gyüjtöget mert te kiadtad az ukászt hogy erre vágysz, megfelel a szüleidnek, a barátaidnak, tehát túl van minden akadályon ami csak szóba jöhet. Átment minden teszten, ezért úgy tudja hogy tervezhet veled, de ahogy kiteszi a lábát a lakásból te az otthoni magányodban azon studirozol mi legyen majd a plüssmacival ha szakítotok.

Ezt tényleg csak én találom rémisztőnek?

2012. júl. 20. 17:07
 15/26 anonim ***** válasza:
Semmit nem dobtam ki.A plüssökkel a gyerekem játszik,férjem tudja hogy az extől van(férjemmel 10éve együtt vagyunk)van egy kép róla az benne van az albumban(saját album,gyerekkortól egészen az exig,ő az utolsó kép)
2012. júl. 20. 17:14
 16/26 anonim válasza:
Én se dobtam ki, megvan minden egy dobozban a szekrényben. A fotók pedig egy rejtett mappában a gépemen :D
2012. júl. 20. 17:17
 17/26 A kérdező kommentje:

Szerintem csak te találod.. :)

Nem írtam, hogy tök jó minden :) megvagyunk nincs nagyobb szakító probléma, szeretem is, ő is szeret, de később lehetnek olyan dolgok ami miatt szakíthatunk, nem vagyok egy tündérmesében élő lány csak reálisan gondolkozom, nem tart minden örökké.. persze vannak kivételek, lehet mi is azok leszünk, de benne van a pakliban, hogy nem. Nem élünk még együtt, lehet ha összeköltözünk akkor buknak ki a dolgok igazán hisz együtt élve ismered meg a másikat igazán. :)

2012. júl. 20. 17:21
 18/26 anonim ***** válasza:
az exektől, mindent kidobtam...
2012. júl. 20. 17:41
 19/26 anonym0117 ***** válasza:
5 napja vége, 3 év után. Fogtam egy nagy dobozt, és bele mindent, ami hozzá füzött.. most egy kicsit jobb..:)
2012. júl. 20. 19:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem rögtön a szakitás után,de kidobtam,nem őrizgetnék semmit évekig,ami már csak múlt,és max csak porosodna a sarokban vagy egy dobozban állna,nem sok értelme lenne számomra.
2012. júl. 20. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!