Hogy tegyem túl magam a szakításon? Nektek mi segített?
9 évet voltunk együtt, eljegyzés is volt, nagyon szerettük egymást. Legalábbis ezt gondoltam, mert teljesen váratlanul bejelentette, hogy szerelmes valaki másba, aki ráadásul egy közös barátunk. Még aznap odaköltözött a sráchoz. 1 hónapja történt, de semmivel sem jobb. Dolgozom, hazamegyek az üres lakásba, bőgök, ha tudok eljárok a haverokkal, alszom 1-2 órát, és kezdődik előröl. Sosem lesz jobb, úgy érzem.
25F
Mikor velem ilyen történik akkor én tudom hülyeség meg lehet nem is vagy abban a korban, hogy téged lekötne de fogom magam és elköltözöm egy másik világba : D és ameddig ott vagyok nem gondolok az igazi életemre aztán egy idő után elfelejtem teljesen ami történt velem
itt az egyik ilyen mesevilág itt kezdhetsz egy új életet addig míg a régi rendbe nem jön
http://www.youtube.com/watch?v=E11Jm41zUtI
amúgy meg az ilyen barátot én a te helyedben szarrá vernék bárki mondjon bármit is h az ilyen olyan dedós viselkedés meg nem old meg semmit lehet hogy nem old meg semmit viszont nagyon jó érzés ;D sokat segít az ilyenkor ez az embernek meg hát pont a barátod tesz ilyet? a csajjal meg b*sszál ki ehhez a legjobb a vélt vagy valós barátnőit felkeresni
Nem tudom. :( Én 10 hónapot nem tudok elfelejteni 2 éve. :(
Mármint, jobb. De még mindig szeretem, hiányzik és minden nap eszembe jut. Szóval jobb lesz, Valamennyire.
(Oscar Wilde meg még mindig hülyeségeket beszél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!