Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam a...

Hogy tegyem túl magam a szakításon? Nektek mi segített?

Figyelt kérdés

9 évet voltunk együtt, eljegyzés is volt, nagyon szerettük egymást. Legalábbis ezt gondoltam, mert teljesen váratlanul bejelentette, hogy szerelmes valaki másba, aki ráadásul egy közös barátunk. Még aznap odaköltözött a sráchoz. 1 hónapja történt, de semmivel sem jobb. Dolgozom, hazamegyek az üres lakásba, bőgök, ha tudok eljárok a haverokkal, alszom 1-2 órát, és kezdődik előröl. Sosem lesz jobb, úgy érzem.

25F

2012. júl. 20. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Próbálj találni magadnak valami teljesen új hobbit. Gondolkozz, van-e olyan dolog, amit már régen ki akartál próbálni vagy meg akartál tenni, csak eddig sosem volt rá időd/pénzed/energiád, stb. Teljesen mindegy, mi az, valamilyen sport, nyelvtanulás, bármi ami érdekel. A lényeg, hogy lekösse a figyelmedet annyira, hogy ne legyen időd és kedved gondolkozni mellette. Sok sikert és kitartás! :)
2012. júl. 20. 15:05
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sosem hittem volna, h így fog végződni. hát előtte lévő nap még meglepetésvacsorát készített, és még ajándékot is vett, csak úgy. azt mondta, hogy 1-2 nap alatt szeretett bele a másik csávóba. és ahogy mindezt közölte, és azóta egy smst nem ír, h figyelj, élsz még? semmi sajnálom, h így alakult, semmi. ezek miatt nagyon haragszom rá, és ez teszi kicsit könnyebbé.
2012. júl. 20. 15:29
 13/16 anonim válasza:

Mikor velem ilyen történik akkor én tudom hülyeség meg lehet nem is vagy abban a korban, hogy téged lekötne de fogom magam és elköltözöm egy másik világba : D és ameddig ott vagyok nem gondolok az igazi életemre aztán egy idő után elfelejtem teljesen ami történt velem

itt az egyik ilyen mesevilág itt kezdhetsz egy új életet addig míg a régi rendbe nem jön

http://www.youtube.com/watch?v=E11Jm41zUtI

amúgy meg az ilyen barátot én a te helyedben szarrá vernék bárki mondjon bármit is h az ilyen olyan dedós viselkedés meg nem old meg semmit lehet hogy nem old meg semmit viszont nagyon jó érzés ;D sokat segít az ilyenkor ez az embernek meg hát pont a barátod tesz ilyet? a csajjal meg b*sszál ki ehhez a legjobb a vélt vagy valós barátnőit felkeresni

2012. júl. 20. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ez lehetetlen, hogy egy két nap alatt szeresse meg.. nem volt fura az utóbbi időkbe? Ha közös barát akkor közös a társaság is nem? Többi barát ki mellett áll? Ők nem tudtak semmit? Sajnálom...
2012. júl. 20. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Idő, idő és idő..
2012. júl. 20. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom. :( Én 10 hónapot nem tudok elfelejteni 2 éve. :(

Mármint, jobb. De még mindig szeretem, hiányzik és minden nap eszembe jut. Szóval jobb lesz, Valamennyire.

(Oscar Wilde meg még mindig hülyeségeket beszél.)

2012. júl. 20. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!