Miért van az, hogy félek az elköteleződéstől?
és ahol nem láttad a közös jövőt,vele meddig voltál?
Néha látom a jövőt talán,mert elég jól elvagyunk,de attól mégis félek,hogy akkor mostmár csakis ő?
Mert nem ő az igazi.
Én 4 évig voltam együtt egy expasival,az elején még szerelem,rózsaszin köd,azt éreztem,hogy tudnám életem végéig szeretni.Aztán teltek az évek,és elmúlt,kézzel-lábbal tiltakoztam az érzés ellen,de beláttam,nem ő az.Szétmentünk.Ekkor 24 voltam.
Aztán összetalálkoztam párommal,wszerelem volt,de az érzés később,majd 1 év elteltével jött elő,hogy igen,ezt a férfit akarom életem végéig.És a szerelem bár lecsitult,mély szeretet és szerelem keveréke,az érzés megmaradt több év után is,összeházasodtunk,és nem múlik az érzés hogy együtt megöregedést akarok.
Első vagyok.
Addig jó volt, amíg a "kémiai szerelem" tartott, utána kezdődtek a gondok. Láttam, nem egyezik a jövőképünk, a terveink, a személyiségünk. Időközben megismertem a későbbi férjemet, és akkor jött a felismerés, mi is a bibi. Ahogy láttam a szakadéknyi különbséget a két pasi között (abból a szempontból, mennyire illünk egymáshoz), leesett, hogy az ex mellett nincs semmi keresnivalóm.
Az exszel közel 3 évig tartott, egy-másfél év után éreztem, hogy talán mégsem ő az igazi.
és ha nálam meg a kémiai szerelem nincs,de szinte minden más igen meg erős a szeretet? az elég lehet?
jó lenne tisztán látni a dolgokat,de ez lehet,hogy csak utólag fog menni majd.
Elég lehetNE.
De bizonytalan vagy,igy nem elég.
Olvasd el ezt a könyvet: Marian Keyes: Angyalok!
Hasonló dolog van a nővel benne, nem akar gyereket, más tetszik neki fiatal kora óta aki cserben hagyta, de nem lövöm le a poént.
Sztem segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!