Sz*rul esne ha a párod azt mondanâ hogy büdös a szád?
Figyelt kérdés
Lehúztam 12órát egy kínai gyorskajáldába, ott ehettem így nyilvàn a kajâtól de én megsértődtem hogy a vőlegényem ezt nyilatkozta.2012. júl. 19. 19:44
11/36 anonim válasza:
Az enyém cigizik, és igen, szoktam neki mondani. De ő pasi, eszébe sem jut megsértődni.
Csak a nők csinálnak minden hülyeségből ekkora ügyet...
18L
12/36 anonim válasza:
neked bármit lehet mondani, te elhatároztad, hogy a párod volt a g*ci, hogy ilyet mondott. pedig én sem csókolom meg évek után sem a párom büdös pofával, ha mégis, akkor meg hadd mondja. fáradt vagy rágót bevenni? :D ugyanmár....:D
13/36 anonim válasza:
Ha igaza van, mit sértődjek meg? Ha meg nincs igaza, akkor meg hülyeségeket beszél. Szóval nem.
14/36 anonim válasza:
Lásd be, hogy bolhából csinálsz elefántot. Lepontozhatsz mindenkit, ha attól jobban leszel...
15/36 anonim válasza:
"Retekszagú a pofád mintha telibe **stak volna, mi a **szt burkoltál megint?"
Na EZ megalázó. Puszi!
16/36 anonim válasza:
Idióta hisztis tyúk vagy! (mamám, és ilyeneknek van vőlegényük, én meg szingli vagyok...)
17/36 anonim válasza:
Ha ennyire idióta vagy, bontsd fel az eljegyzést és menj a francba! Hülye piçsa.
18/36 anonim válasza:
Én még el is várom, hogy szóljon. Én magam nem veszem észre, de mégis egy olyan dolog, amivel zavarok másokat.
19/36 A kérdező kommentje:
Jesszus jesszus jesszus!!! :'DDD
2012. júl. 19. 20:10
20/36 anonim válasza:
Igen csak túlreagálod. Ha büdös a szád tenni kell ellene, nem háborogni. Mi évek után is rágót veszünk be mielőtt megcsókolnánk egymást, főleg kaja után. 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!