Kedvenc lány illetve fiú neved? Miért pont az? És melyik nevet utáljátok? És miért?
Kedvencek:
Fiú: Dániel, Dávid, és most megtetszett a Benett :D
Lány: (abból sok van) legszebbek: Regina, Petra, Emília, Alíz, Anna, Blanka, Szofia, Jázmin. (mindet imádom <3 )
Amik borzasztóak szerintem az ilyen idétlen nevek, mint pl. a Dzsenifer-Dzsesszika(nem kell mondanom, h miért), Dorottya(a 'tty' nagyon csúnya benne, mindig a lottyadt, plottyadt szavakra asszociálok :D). Valamint a nagyon régi magyar neveket sem szeretem, mint pl. a Rege, Zselyke stb.
Nem szeretem a brazil sorozatokból magyarosított neveket: Zsáklin, Eszmeralda, Rózsalinda :D stb.
Fiú nevek közül, amit utálok, az az Attila (először is nem értem, miért a tt dupla, ha az L hangot nyomjuk meg, másodszor túl nőies az a 'lla' a végén, harmadszor az Attilák általában alkoholisták :D)
Nem szeretem az ezeket a B betűs neveket pl: Benedek, Boldizsár, Botond, Balázs :/
Egyelőre ennyi :D
Nekem nincs olyan, amit nagyon utálok. A legcsúnyább nevekkel is élnek nagyon kedves emberek :)
De olyanok vannak, amik különösen tetszenek.
Fiú: Ádám
Lány: Alíz
Kedvenc lány neveim: Fanni, Krisztina, Renáta, Natasa, Tamara, Mercédesz, Zoé, Holli, Ajsa, Judit és még sok más :D
Kedvenc fiú nevek: Anton/Antal, Noel, Erik, Krisztofer/Krisztián, Balázs, Ádám, Sanyi, Áron, Zsombor, Zoli Magyarázat: Egyszerűen csak szépnek találom őket :)
Utálni viszonylag rengeteg nevet utálok, így nem óhajtom az összeset felsorolni, csak néhányat közülük:
Női nevek: Erzsébet, Dzsenifer, Cintia, Klaudia, stb.
Férfi: Ignác, Benedek, Pál, Károly, Dénes, Ariel (erről mindig a kis hableány jut eszembe xd)...
Kedvenc
lánynév: Flóra❤
fiúnév: Dániel, Attila, Levente
(ezeket a neveket adnám, és fogom is adni a gyermekeimnek)
Kedvelt
lánynév: Eszter, Dóra, Anna, Hanna
fiúnév: Tamás, Zoltán, Vilmos
(ezek a nevek tetszenek, de nem adnám)
Nem kedvelt:
lánynév: Fruzsina, Franciska
fiúnév: Máté, Márk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!