Nem ertenek meg! Miert nem lehet elhinni h mar nem vagyok olyan kicsi?
Furának fogod érezni talán, de a szüleid így fejezik ki a szeretetüket. Már nem kell téged etetni, nem kell itatni, öltöztetni, mesét olvasni. Egyedül (gondolom) döntöd el, mit olvasol, mit veszel fel, milyen filmet nézel meg. Éppen nagylány lettél (pár éve épp?) és a szüleid nem nagyon tudnak, mit kezdjenek ezzel. Hát így akarják kifejezni, hogy vigyáznak rád, figyelnek rád.
Ha megfogalmazod magadban, hogyan tudnának másképp figyelni rád, akkor mond el nekik, segíteni fog remélhetőleg.
Valószínűleg, nem fognak későbbig elengedni, talán csak egy plusz órát kapsz. Minden esetre, könnyebb elfogadni ezt a szigort, ha arra gondolsz - a szüleid most csak ezt tudják adni, ilyen formában. Hidd el, azok, akik ebben a korban egész éjjel bulizhatnak, nem járnak jobban, nekik nagyon is hiányzik az, hogy valaki vigyázzon rájuk így, ahogy te rád vigyáznak.
Engem sem engedtek el, és nekem 17 évesen is otthon kellett lennem 10-kor. Utáltam is eléggé a szüleimet ezért. Aztán egyszer csak elmúlt ez a szigor.
Kitartást neked.
ez a baj minden szülővel, annyira féltik a gyerekeiket, h abba bele sem gondolnak késöbb ez a visszájára fog fordulni. amit tiltottak azt fogja csinálni, már csak azért is. minél jobban tiltják annál inkább akarod, és ez az évek során felgyülemlik és mire kirepülsz, nem fogod tudni h kezdd a vágyaidat beteljesíteni... és ha 1x gyereknapot kapsz reggel 10től este 11ig elengednek annyira felleszel ettöl pörögve h minden pillanatát élvezni akarod mert tudod h nagyon sokára lesz még ilyen következő alkalom és akár ne adj isten megkínálnak cigivel te meg na jó nem lehet belőle gond... de akár rá is szokhatsz, azért mert tiltanak mindentől, vagy akármi, de ez leginkább azoktól is függ kikkel mennél, mert akikkel mész, amiket csinálnak, te is azt fogod mert nem akarsz közülük kimaradni!!!
sok sikert a győzködéshez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!