Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom akivel 1,5 éve...

A barátom akivel 1,5 éve vagyok együtt. A Főnöke lányának olyan sms-t irt, hogy "Szia Drága! Hívd fel apukádat! " (a főnöke kérte meg, hogy szóljon a lányának, hogy hívja már föl)?

Figyelt kérdés
A barátom akivel 1,5 éve vagyok együtt. A Főnöke lányának olyan sms-t irt, hogy "Szia Drága! Hívd fel apukádat! " (a főnöke kérte meg, hogy szóljon a lányának, hogy hívja már föl) Engem ez rosszul érintett mert miért drágázza le őt? Nagy patáliát csaptam! Szerintetek jogos?

#drága #Kinek mondjuk
2012. júl. 19. 09:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

vihar a biliben! :)

én is hívom néha a haverjaimat életemnek, drágámnak, szívemnek, stb. a páromnak meg vannak más becenevei.

tudja, h őt szeretem, ezek csak hülyülések.

egyáltalán miért olvasgatod a párod üzeneteit?

2012. júl. 19. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
Téged kéne dobnia a barátodnak. Mert elolvasod az sms-eit.
2012. júl. 19. 10:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnek van egy 160 kilós férfi munkatársa, akivel állandóan azzal poénkodnak, hogy drágámozzák, mucikámozzák egymást.

Most legyek féltékeny egy nagydarab, szakállas fickóra? :))

2012. júl. 19. 12:59
 14/20 anonim ***** válasza:
engem hány haverom hiv igy h: drága xy...kedves xy...stb...kedvességből csak:)
2012. júl. 19. 13:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Engem is szokott a barátnőm pasija drágámozni, cica meg ilyenek. Sőt több olyan pasi is akinek van barátnője, akár a jelenlétében is megteszi. Eddig 1 csaj volt rám totál féltékeny emiatt a többit nem igazán érdekli. Szerintem túlreagálod.
2012. júl. 19. 17:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom,többektől olvastam most,hogy a pasijuk is drágám nak hívja a nőket....Engem sose hívott,egy "idegen" pasi se

drágámnak.De párom se hív senkit se drágámnak rajtam kívül.Lehet már öregek vagyunk?Párod mit mondott mikor megkérdezted miért írta ezt neki?Amúgy meg akik azt írják,hogy miért nézted meg a telefonját,stb...Mi is belenézünk egymás telefonjába a páromnak,sőt használjuk is egymásét.Ez sose volt gond. 26/N

2012. júl. 20. 07:10
 17/20 anonim ***** válasza:

A férjem barátai amikor átjönnek ( volt amikor itt voltak a barátnők is.. ) és kicsit isznak rögtön előtör belőlük hogy én vagyok az istennő , és hogy nekik is ilyen feleség kéne mint én , és hogy ők miért nem találnak. Ilyenkor a barátnők ölnek a szemükkel , bár nem értem , pedig némelyik jobb csaj mint én, hisz én 2 éve , és 16 éve is szültem már :-))

De hogy ők mikor lesznek háziasszonyok .. :-P

Visszatérve az OFF-ból :

Ha már patáliát csaptál , utána gondolom MINDENT ALAPOSAN ÁTBESZÉLTETEK nem? :-))

Akkor mi a kérdés , drága?!

2012. júl. 20. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Vannak olyan férfiak, akik előszeretettel drágáznak, drágámoznak, kedvesemezenek le nőket, mindenféle hátsó szándék nélkül.

Én személy szerint rühellem.

A kérdés csak az, hogy a párod egyébként is ilyen, vagy csak a főnök lányával. Bár szerintem a "drága" a "főnök lányának" szólt, nem pedig a lány konkrét személyének.

Én a párod helyében még nagyobb patáliát csaptam volna, hogy mit kutakodsz a telefonjában.

2012. júl. 22. 01:38
 19/20 A kérdező kommentje:
KÖSZI. Köszi. Köszi. Picit túl reagáltam a dolgot....
2012. júl. 24. 16:14
 20/20 anonim ***** válasza:
nah ennek örülök!!hogy minden okés lett!!Amúgy tuti én is kiakadtam volna ha ilyet találok a párom telojába!!!
2012. júl. 25. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!