A barátom akivel 1,5 éve vagyok együtt. A Főnöke lányának olyan sms-t irt, hogy "Szia Drága! Hívd fel apukádat! " (a főnöke kérte meg, hogy szóljon a lányának, hogy hívja már föl)?
vihar a biliben! :)
én is hívom néha a haverjaimat életemnek, drágámnak, szívemnek, stb. a páromnak meg vannak más becenevei.
tudja, h őt szeretem, ezek csak hülyülések.
egyáltalán miért olvasgatod a párod üzeneteit?
A férjemnek van egy 160 kilós férfi munkatársa, akivel állandóan azzal poénkodnak, hogy drágámozzák, mucikámozzák egymást.
Most legyek féltékeny egy nagydarab, szakállas fickóra? :))
Nem tudom,többektől olvastam most,hogy a pasijuk is drágám nak hívja a nőket....Engem sose hívott,egy "idegen" pasi se
drágámnak.De párom se hív senkit se drágámnak rajtam kívül.Lehet már öregek vagyunk?Párod mit mondott mikor megkérdezted miért írta ezt neki?Amúgy meg akik azt írják,hogy miért nézted meg a telefonját,stb...Mi is belenézünk egymás telefonjába a páromnak,sőt használjuk is egymásét.Ez sose volt gond. 26/N
A férjem barátai amikor átjönnek ( volt amikor itt voltak a barátnők is.. ) és kicsit isznak rögtön előtör belőlük hogy én vagyok az istennő , és hogy nekik is ilyen feleség kéne mint én , és hogy ők miért nem találnak. Ilyenkor a barátnők ölnek a szemükkel , bár nem értem , pedig némelyik jobb csaj mint én, hisz én 2 éve , és 16 éve is szültem már :-))
De hogy ők mikor lesznek háziasszonyok .. :-P
Visszatérve az OFF-ból :
Ha már patáliát csaptál , utána gondolom MINDENT ALAPOSAN ÁTBESZÉLTETEK nem? :-))
Akkor mi a kérdés , drága?!
Vannak olyan férfiak, akik előszeretettel drágáznak, drágámoznak, kedvesemezenek le nőket, mindenféle hátsó szándék nélkül.
Én személy szerint rühellem.
A kérdés csak az, hogy a párod egyébként is ilyen, vagy csak a főnök lányával. Bár szerintem a "drága" a "főnök lányának" szólt, nem pedig a lány konkrét személyének.
Én a párod helyében még nagyobb patáliát csaptam volna, hogy mit kutakodsz a telefonjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!