Baranka kérdése:
Mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Párommal mostanában rengeteg vitatkozunk (1 éve mióta megvan a lányunk). Képesek vagyunk egy kis apróságon is összeveszni. Mert ugye ő másképp látja a dolgokat mint én. Másnak azt tanácsolnám ilyen esetben, hogy szakítsanak. De én nem szeretném ,hogy apa nélkül kelljen felnőni e gyerekemnek. Tudtok valami tanácsot adni?2012. júl. 19. 07:18
1/5 anonim válasza:
Beszélgetés, párterápia, közös programok KETTESBEN
2/5 anonim válasza:
Beszéljétek meg, hogy MI az igazi probléma, mertha MINDENENE vitatkoztok, akkor EGY ok van aháttérben, amiröl nem esik szó.
3/5 anonim válasza:
Próbáljátok meg közösen megtalálni, hogy mi okozza a valódi konfliktust, ami minden vitatkozás hátterében van.
Írtad, hogy azóta van a probléma, amióta megvan a lányotok. Lehet féltékeny a lányra? Érezheti azt, hogy "elhanyagolod" őt a lányotok miatt?
4/5 anonim válasza:
Minden kapcsolatot próbára tesz a gyerek,a kérdés itt az hogy mindketten úgy látjátok-e hogy rendbe akarjátok hozni?!
Mert nálunk ugyanez a helyzet de mi tudjuk mi a fő ok és így próbálunk javítani a dolgon...
5/5 anonim válasza:
Én is azt tudnám tanácsolni, hogy menjetek el valahová kettesben, vagy csak legyetek egy kicsit a gyerek nélkül együtt. Nekünk ugyan még nincs gyerekünk, de amikor úgy éreztük, hogy gond van és kezdünk eltávolodni, akkor kimozdultunk, új környezet, kirándulás, elmentünk pihenni KETTESBEN és ez még mindig megoldotta a problémákat. Mindketten küzdünk és próbálunk tenni a kapcsolatunkért. Ha tudjátok valamelyik nagyinak vagy barátnak aki bevállalja adjátok le a gyereket és menjetek koncentráljatok egymásra:) Legyetek HÁZASTÁRSAK is ne "csak" szülők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!