Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond egy ilyen...

Mi lehet a gond egy ilyen emberrel ami miatt nincs senkije?

Figyelt kérdés
Megismertem a neten egy külföldi 42 éves férfit, megkedveltem mert mindig mindenkin segít, adakozik, kedves, nem kér soha semmit cserébe, akik ismerik csupa jót mesélnek róla mindig, hogy udvarias, jó ember, aztán kiderült hogy külföldön él egy szigeten, gazdag, nincs felesége sem. És ezen elgondolkodtam, hogy aki ilyen jó ember annak hogy nincs senkije? Dolgozik napi 8 órát, kb. heti egyszer eljár egy barátjával iszogatni. Tehát nem ül egész nap otthon. Valószínűleg picit visszahúzódóbb fajta, de nem a teljesen szótlan... próbáltam néha bókolni, flörtölni vele, de nem lehet, vagy elvicceli vagy nem válaszol semmit rá. Biztos hogy nem meleg, mert erről már mondott olyat amiből egyértelmű lett hogy a pasik nem érdeklik. Mi a véleményetek? És hogy lehet ilyenhez közelebb kerülni?:D Ja és még nem láttam, de kétlem hogy annyira ronda lenne hogy mindenki elkerüli.
2012. júl. 19. 00:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
lehet, hogy volt egy ötéves kapcsolata, ami nemrég ért véget és még nem akar újat. ilyesmire tippelnék.
2012. júl. 20. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!