Mi lehet a gond egy ilyen emberrel ami miatt nincs senkije?
lehet hogy sok emberről kiderült hogy csak a pénze miatt akart vele lenni ezért óvatosabb
lehet hogy sokan csak lehúzták aztán leléptek és sokat csalódott
lehet hogy valakibe reménytelenül szerelmes régóta és nem tud másra úgy tekinteni
lehet hogy szimplán nagyon válogatós, kevés nőben látja a potenciális partnert
lehet hogy jól érzi magát egyedül, nem hányzik neki a társ
A legtöbb gazdag, paranoid a pénze miatt, én is ismerek néhányat, ez a gazdagság átka... Az állandó félelem, hogy valami, vagy valaki miatt lemondhatsz róla...
Minden gazdag paranoid, mit gondolsz miért fegyverkeznek?
Én is ismerek ilyen pasit, egy rém rendes pasi és még jóképű is. De erre a korra már olyan dolgai alakulnak ki, hogy iszonyat nehéz ebbe beilleszkedni. Mert nem tudsz lenni a tökéletes nő számára, mert már annyira kialakult élete van, valamiben tutira el fogtok térni egymástól. Az ilyen emberek általában már egyedül is szoktak maradni.
VAGY pedig hatalmas kamu az egész, mert erre a szövegre harapnak a nők és mindenki ezzel szédít a neten. Amíg meg nem ismered jobban, addig csak találgathatsz.
Nem biztos, hogy ennek valami különösebb oka van. Ahhoz, hogy valaki egyedül legyen, nem muszáj konkrét ok. Lehet, hogy pl. volt egy felesége, de megromlott a házasság, elváltak, és most egyedül van, ennyi.
Az, hogy "pedig ő annyira jó ember", nem jelent semmit. Lehet valaki bármilyen szép, okos, jószívű stb. az nem garancia arra, hogy felhőtlen a magánélete.
Amúgy nekem is furcsa kicsit, hogy mindenki áradozik róla, hogy ő milyen adakozó.. de nem ismerem a kontextust.
Különben az is sokat elárulna, hogy egy társkeresőn ismerted-e meg (ami azt jelentené, hogy társat keres), vagy csak úgy simán a neten (pl. fészbuk vagy akárhogy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!