Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond egy ilyen...

Mi lehet a gond egy ilyen emberrel ami miatt nincs senkije?

Figyelt kérdés
Megismertem a neten egy külföldi 42 éves férfit, megkedveltem mert mindig mindenkin segít, adakozik, kedves, nem kér soha semmit cserébe, akik ismerik csupa jót mesélnek róla mindig, hogy udvarias, jó ember, aztán kiderült hogy külföldön él egy szigeten, gazdag, nincs felesége sem. És ezen elgondolkodtam, hogy aki ilyen jó ember annak hogy nincs senkije? Dolgozik napi 8 órát, kb. heti egyszer eljár egy barátjával iszogatni. Tehát nem ül egész nap otthon. Valószínűleg picit visszahúzódóbb fajta, de nem a teljesen szótlan... próbáltam néha bókolni, flörtölni vele, de nem lehet, vagy elvicceli vagy nem válaszol semmit rá. Biztos hogy nem meleg, mert erről már mondott olyat amiből egyértelmű lett hogy a pasik nem érdeklik. Mi a véleményetek? És hogy lehet ilyenhez közelebb kerülni?:D Ja és még nem láttam, de kétlem hogy annyira ronda lenne hogy mindenki elkerüli.
2012. júl. 19. 00:32
1 2
 1/11 Lilith1994 ***** válasza:
100%
Szerintem meg kéne kérdezned hogy tetszel e neki vagy sem, mert ha neked tetszik akkor ezt meg tehetnéd.... és ha nem válaszol rá akkor csak vicceld el. Egyébként meglehet hogy azért nincsen senkije mert tegyük fel sok csalódás érte 42 év alatt, mert ez is simán lehetséges. Kérdezgesd hogy miért vicceli el vagy miért nem válaszol. ha tudtam segíteni akkor sok sikert:)
2012. júl. 19. 00:39
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

lehet hogy sok emberről kiderült hogy csak a pénze miatt akart vele lenni ezért óvatosabb

lehet hogy sokan csak lehúzták aztán leléptek és sokat csalódott

lehet hogy valakibe reménytelenül szerelmes régóta és nem tud másra úgy tekinteni

lehet hogy szimplán nagyon válogatós, kevés nőben látja a potenciális partnert

lehet hogy jól érzi magát egyedül, nem hányzik neki a társ

2012. júl. 19. 00:49
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Csalódott és/vagy fél hogy kihasználják a pénze miatt. Vagy már megtörtént és ezért zárkózott.
2012. júl. 19. 01:14
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell mindent elhinni.
2012. júl. 19. 01:22
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

A legtöbb gazdag, paranoid a pénze miatt, én is ismerek néhányat, ez a gazdagság átka... Az állandó félelem, hogy valami, vagy valaki miatt lemondhatsz róla...

Minden gazdag paranoid, mit gondolsz miért fegyverkeznek?

2012. júl. 19. 01:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy aberrált. Tudod én sose szerettem az ilyen "jó embereket", nem normális, hogy mindenki áradozik a személyről. Az ilyenekkel mindig van valami gáz - függtlenül az anyagi helyzettől.
2012. júl. 19. 07:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem láttad élőben tényleg ne....lehet van vmi stiklije ...:/
2012. júl. 19. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Bármi lehet.Szerintem tényleg van rá esély,hogy sokat csalódott,sok ilyen embert ismerek,akinek még 40 fölött sem állt helyre az élete.Bár így,hogy van pénze,százszor könnyebb,így tényleg csak az emberi kapcsolatai jelenthetik a legnagyobb problémát.Az is lehet,hogy túl zárkózott és kész,türelem kell hozzá.
2012. júl. 19. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is ismerek ilyen pasit, egy rém rendes pasi és még jóképű is. De erre a korra már olyan dolgai alakulnak ki, hogy iszonyat nehéz ebbe beilleszkedni. Mert nem tudsz lenni a tökéletes nő számára, mert már annyira kialakult élete van, valamiben tutira el fogtok térni egymástól. Az ilyen emberek általában már egyedül is szoktak maradni.

VAGY pedig hatalmas kamu az egész, mert erre a szövegre harapnak a nők és mindenki ezzel szédít a neten. Amíg meg nem ismered jobban, addig csak találgathatsz.

2012. júl. 19. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ennek valami különösebb oka van. Ahhoz, hogy valaki egyedül legyen, nem muszáj konkrét ok. Lehet, hogy pl. volt egy felesége, de megromlott a házasság, elváltak, és most egyedül van, ennyi.

Az, hogy "pedig ő annyira jó ember", nem jelent semmit. Lehet valaki bármilyen szép, okos, jószívű stb. az nem garancia arra, hogy felhőtlen a magánélete.

Amúgy nekem is furcsa kicsit, hogy mindenki áradozik róla, hogy ő milyen adakozó.. de nem ismerem a kontextust.

Különben az is sokat elárulna, hogy egy társkeresőn ismerted-e meg (ami azt jelentené, hogy társat keres), vagy csak úgy simán a neten (pl. fészbuk vagy akárhogy).

2012. júl. 19. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!