Mit tehetnénk az ilyen "barátokkal"?
Párom 2 munkatársával nagyon összebarátkozott.Az egyiket látásból is ismerem.Elég komolytalan életet élt, most sem sokkal különb.A másik is állandóan szórakozni jár.Nekik is van családjuk,gyerekük is,mint nekünk.Elismerem,hogy én sem vagyok könnyű eset,de az is probléma,hogy a párom nem igazán neveli a kisfiunkat.Foglalkozik vele,de a hisztivel szerinte semmi gond.(nagyon hisztis kisfiúról van szó,aki mellett soha semmit nem lehet csinálni)
Lassan hetente hívják szórakozni.Nem nőznek,mert nem olyan fajták,viszont ezek isznak rendesen.Párom este 8-kor elmegy és hajnalba fél 3 körül jön haza berugva. Ez azért idegesítő.Úgy megy el,hogy nem lesz sokáig,de mikor valaki 3x azt hazudja,hogy hamar hazajön egy idő után műr nem lehet benne megbízni.
Szombaton a kisfiunk tiszta beteg volt,nem foglalkozott vele és ment a barátaival, mondtam neki igyanak kint nyugodtan.Nem ez sem volt jó, inkább elment.
Éjszaka úgy jött haza,hogy üvöltözött velem.Kiderült,hogy mondták a munkatársai,hogy milyen ciki,hogy jól keres (kb 120ezret)és 2 napon keresztül zöldbabfőzeléket visz enni (mellesleg fasírttal). Pedig párom kérte,hogy azt főzzek neki,mert volt otthon sok.Gondolom nem védhetett meg.Meg mondták a barátai,hogy ha van esze ilyen nőt nem vesz el.Most komolyan az a gond,ha valaki megtanult spórolni és nem minden fillért elkölt???Rakunk félre pénzt, azért spórolunk.
Párom azóta flegma velem.A kisfiunkkal vagyok itthon gyesen és érezteti velem,hogy én semmit se érek.Lakásért nem kell fizetni,mert a rokonaim megengedték,hogy ingyen ott lakjunk,tehát általam van.
Ez azóta van,hogy még a munkatársai azt mondták,hogy én mit adok a közösbe?Hozzáteszem az egyiknek a felesége pulykatelepen dolgozott,most nincs munkája a másiknak a felesége nem dolgozik.Minden héten előlegeket kérnek.Nem értem,hogy téríthetném észhez a páromat???
Kiiktatni őket addig amig nem hatnak jobban párodra.
Páromnak is vannak ilyen munkatársai,de ő leépitette őket,szigoruan csak munkatársak.
NEM a munkatársakkal van a gond, hanem a pároddal, méghozzá súlyos gond. Flegma, nem véd meg és iszik.
NEM azért iszik, mert a barátai hívják, hanem azért megy velük, mert inni AKAR. És azért flegma és nem véd meg, mert vagy az értékrendjével vagy a házasságotokkal nagyon súlyos problémák vannak.
heti pár berúgás????
Na én nem tolerálnám ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!