Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnénk az ilyen "baráto...

Mit tehetnénk az ilyen "barátokkal"?

Figyelt kérdés

Párom 2 munkatársával nagyon összebarátkozott.Az egyiket látásból is ismerem.Elég komolytalan életet élt, most sem sokkal különb.A másik is állandóan szórakozni jár.Nekik is van családjuk,gyerekük is,mint nekünk.Elismerem,hogy én sem vagyok könnyű eset,de az is probléma,hogy a párom nem igazán neveli a kisfiunkat.Foglalkozik vele,de a hisztivel szerinte semmi gond.(nagyon hisztis kisfiúról van szó,aki mellett soha semmit nem lehet csinálni)

Lassan hetente hívják szórakozni.Nem nőznek,mert nem olyan fajták,viszont ezek isznak rendesen.Párom este 8-kor elmegy és hajnalba fél 3 körül jön haza berugva. Ez azért idegesítő.Úgy megy el,hogy nem lesz sokáig,de mikor valaki 3x azt hazudja,hogy hamar hazajön egy idő után műr nem lehet benne megbízni.

Szombaton a kisfiunk tiszta beteg volt,nem foglalkozott vele és ment a barátaival, mondtam neki igyanak kint nyugodtan.Nem ez sem volt jó, inkább elment.

Éjszaka úgy jött haza,hogy üvöltözött velem.Kiderült,hogy mondták a munkatársai,hogy milyen ciki,hogy jól keres (kb 120ezret)és 2 napon keresztül zöldbabfőzeléket visz enni (mellesleg fasírttal). Pedig párom kérte,hogy azt főzzek neki,mert volt otthon sok.Gondolom nem védhetett meg.Meg mondták a barátai,hogy ha van esze ilyen nőt nem vesz el.Most komolyan az a gond,ha valaki megtanult spórolni és nem minden fillért elkölt???Rakunk félre pénzt, azért spórolunk.

Párom azóta flegma velem.A kisfiunkkal vagyok itthon gyesen és érezteti velem,hogy én semmit se érek.Lakásért nem kell fizetni,mert a rokonaim megengedték,hogy ingyen ott lakjunk,tehát általam van.

Ez azóta van,hogy még a munkatársai azt mondták,hogy én mit adok a közösbe?Hozzáteszem az egyiknek a felesége pulykatelepen dolgozott,most nincs munkája a másiknak a felesége nem dolgozik.Minden héten előlegeket kérnek.Nem értem,hogy téríthetném észhez a páromat???

2012. júl. 18. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Kiiktatni őket addig amig nem hatnak jobban párodra.

Páromnak is vannak ilyen munkatársai,de ő leépitette őket,szigoruan csak munkatársak.

2012. júl. 18. 13:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Az öcsém ott dolgozik ő is mondta,hogy milyen link emberek.Beszéltem párommal,hogy miért nem normális komoly, igazi családapákkal barátkozik?Hallgatott.Meg sem szólal.Hanyagol nagyon.Már úgy kezd hozzám szólni,de néha vannak érdekes megnyilvánulásai.Van még 3 munkatársa (egyik az öcsém) velük csak úgy el van,mert ugye ők nem isznak.
2012. júl. 18. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
csak annyit mondhatok állj a sarkadra vedd a kezedbe az irányitàst üljetek le beszélgetni a férjeddel és addig nem állhat fel amig meg nem hallgat mondd el ezt amit ide irtál hogy ezt nem birod .a gyereknek 2 szülője van ès ha beteg akkor pláne hogy az apjának is mellette a helye.
2012. júl. 18. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

NEM a munkatársakkal van a gond, hanem a pároddal, méghozzá súlyos gond. Flegma, nem véd meg és iszik.

NEM azért iszik, mert a barátai hívják, hanem azért megy velük, mert inni AKAR. És azért flegma és nem véd meg, mert vagy az értékrendjével vagy a házasságotokkal nagyon súlyos problémák vannak.

2012. júl. 18. 13:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos az apja is sokat ivott:S Néha tud normális is lenni.Tegnap mondta,hogy nem megy inni,de előtte azt mondta,hogy én miattam megy,mert elviselhetetlen vagyok.Most őszintén egész nap hisztizik a kisfiunk,eleven, alig vagyunk együtt.Így jó hogy feszült vagyok.Akármit csinálok semmi nem jó neki.
2012. júl. 18. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
igazán megengedhetnél neki egy kis szórakozást. csapjatok fergeteges szekszpartikat, főzz neki finom vacsorákat és ha nehéz is a dolgod, ne panaszkodj. éreztesd vele, hogy ő a férfi a háznál és te jó asszony vagy, aki figyel a családi fészekre. heti pár berúgás még belefér, nem lehet az ember fából, te arra ügyelj, hogy mindig meglegyen a kényelme. hidd el, ez beválik.
2012. júl. 18. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:

heti pár berúgás????

Na én nem tolerálnám ezt az egészet.

2012. júl. 18. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Néha tud normális lenni:))ja legyél" jó asszony",húzzál már valamit a fejébe.Nehogy már a szesz testvérek fontosabbak legyenek mint a beteg gyereke meg Te.Ha ők kellenek neki akkor költözzön össze velük.Rakd helyre a dolgokat,mert ez lesz a sorsod ha hagyod magad.Választás elé állítod,vagy normális életet éltek vagy viszont látásra.
2012. júl. 20. 08:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Menekül a gyerek állapota elől is. Hiperaktív esetleg? Mik azok az érdekes megnyilvánulásai a férjednek, amiket nem konkretizáltál? A gyerekkel kellene ellátogatni minim családsegítőhöz. Egy férfinak önérzeti kérdés, fontos dolog, hogy önmaga továbbörökítése milyen minőségben történik/történt meg. Gyakran a múltideje él ennek fejükben (történt), mert írod, hogy túlságosan aktív a gyerek, ergo ő hibásnak látja, elvárásait vele szemben be nem teljesültnek, s inkább menekül. Arra kellene ráeszméltetned inkább, hogy nem első a sorban az elvárás, törődés, tanítás, ha kell szakember kell, hogy megelőzzék ezt. Egyébként sem az egonak kellene uralnia ezt, hanem folyamatként, mint gyereknevelés tekinteni az egészre. Jóllehet alaptulajdonsága is a befolyűsolhatóság, alapvetően, amint írták is, el kellene beszélgetni és gondolkodni azon, hogy ki hol áll a fontossági sorrendben. Pár buta link alaknak megfelelni vagy a közösségetekre, a családra feketve a hangsúlyt törekedni a kiegyensúlyozott közösség létrehozására és üzemeltetésére. Legközelebb majd érettebb embert választasz magad mellé. (Bár kívánom, hogy ha netán előadnád neki a fentieket, sikerül elgondolkodtatnod őt.)
2013. jan. 8. 03:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Azóta ezen már szerencsére túl vagyunk!Az egyik akkori barátját már kirúgták,de rájött már utána nem sokkal,hogy milyen ember.A másik munkatárs még ott van,de már útálják egymást.Nem járnak sehova sem.Férjem szeptemberbe volt úgy kikapcsolódni,de azóta sem.Illetve születésnapon voltunk egy másik (nem iszákos) munkatársáéknál, és céges bulira mentünk,de családostúl. Azóta tudja férjem,hogy kinek mi a fontosabb.Ha néha összeveszünk,akkor sem inni megy el,hanem inkább sétál,vagy elmegy a boltba és addig lenyugszik ő is és én is.
2013. jan. 8. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!