Mit csináljak? A házunk előtt itt sír egy lány, üti a falat, ahogy hallom, meghalt az apja.
Itt sír, van vele egy barátnője, és üti, csapkodja a falat, járdát. Önti kifele a lelkét, de az a baj, hogy elég hangos. Csak nem szólhatok ki neki, hogy hééé, ne itt sirasd az apád.
Segítsetek!
# 10/10
Hát azért annyira nem szimpatikusak, hogy még szállást is adjak nekik, biztos van hol aludniuk. A hanglejtéséből nem az jön le, hogy a legújabb Marie-Curie-vel van dolgunk, szal ezt inkább kihagynám. Hogy pia van-e benne, azt nem tudom, mindenesetre elég furán beszél, bár lehet a trauma miatt van, vagy alapból ilyen tájszólása van.
kellemetlen, de érthető ha a főnökén is múlt valamennyire, én tuti megkínoznám azt aki nem segítene egy szerettemen
én nem szólnék neki, még az is lehet hogy veled kezdd el ordítani, próbálj inkább aludni
Na jó, most lett elegem! Ezek már üvöltöznek, legalábbis a csaj, a barátnője próbálja csitítgatni. Erikának hívják amúgy.
Na gyorsan mondjatok valami okosat, mert még magamtól tlaálok ki valamit :D
Önts ki egy vödör vizet az ablakon :))
Amúgy a többi lakót nem zavarja?
Vagy családi ház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!