Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A házunk előtt...

Reptoid kérdése:

Mit csináljak? A házunk előtt itt sír egy lány, üti a falat, ahogy hallom, meghalt az apja.

Figyelt kérdés

Itt sír, van vele egy barátnője, és üti, csapkodja a falat, járdát. Önti kifele a lelkét, de az a baj, hogy elég hangos. Csak nem szólhatok ki neki, hogy hééé, ne itt sirasd az apád.

Segítsetek!

2012. júl. 17. 23:32
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

# 10/10

Hát azért annyira nem szimpatikusak, hogy még szállást is adjak nekik, biztos van hol aludniuk. A hanglejtéséből nem az jön le, hogy a legújabb Marie-Curie-vel van dolgunk, szal ezt inkább kihagynám. Hogy pia van-e benne, azt nem tudom, mindenesetre elég furán beszél, bár lehet a trauma miatt van, vagy alapból ilyen tájszólása van.

2012. júl. 17. 23:50
 12/29 anonim ***** válasza:
38%
hogy halt meg az apja?
2012. júl. 17. 23:52
 13/29 anonim ***** válasza:
72%
utolsó, ne légy már ilyen kíváncsi! xDD
2012. júl. 17. 23:55
 14/29 A kérdező kommentje:
Most tényleg ez a legfontosabb?
2012. júl. 17. 23:56
 15/29 A kérdező kommentje:
Na jó, nem balesetben.
2012. júl. 17. 23:57
 16/29 anonim ***** válasza:
86%
azért kérdezem mert ha nem az öregkor miatt halt meg hanem valami baleset akkor érthetőbb hogy ennyire sír..ettől függetlenül jó hogy nem az én ablakom alatt van, kitartás kérdező
2012. júl. 17. 23:58
 17/29 A kérdező kommentje:
18 éves a lány, van egy kisöccse, akit nem tudott megvigasztalni. Szóval nem lehetett túl öreg a apja. Stressz meg alkohol okozta elvileg, pedig már évek óta nem ivott. Szal lehet most megint ivott az újabb időkben. Gondolom valami szívroham, ilyesmi. A főnöke meg nem hívott hozzá orvost, pedig annak idején ő húzta ki a csávából.
2012. júl. 18. 00:02
 18/29 anonim ***** válasza:
66%

kellemetlen, de érthető ha a főnökén is múlt valamennyire, én tuti megkínoznám azt aki nem segítene egy szerettemen

én nem szólnék neki, még az is lehet hogy veled kezdd el ordítani, próbálj inkább aludni

2012. júl. 18. 00:07
 19/29 A kérdező kommentje:

Na jó, most lett elegem! Ezek már üvöltöznek, legalábbis a csaj, a barátnője próbálja csitítgatni. Erikának hívják amúgy.

Na gyorsan mondjatok valami okosat, mert még magamtól tlaálok ki valamit :D

2012. júl. 18. 00:16
 20/29 anonim ***** válasza:
93%

Önts ki egy vödör vizet az ablakon :))

Amúgy a többi lakót nem zavarja?

Vagy családi ház?

2012. júl. 18. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!