Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyának miért nem tudok/...

Anyának miért nem tudok/ lehet megfelelni?

Figyelt kérdés
20éves leszek, anya 46, mostanâban sok nèzeteltérésünk van, folyton bânt, piszkál sérteget!! Az a baja ami jogos h nem csinálok itthon semmit, de nem is lehet, folyton ő akar csinálni mindent nem enged semmit majd ő, annyiszor beszéltük meg egy egy vita után hogy szòl ès nem lett belőle semmi! Ha közlöm vele hogy holnap ezt és ezt csinálom ne mert elejted, én akarom ne dolgozz és ehhez hasonlók!! Minden kis tini munkatársa azt kivánná bár az ő annyuk lenne, meg anya is istenít mindenkit engem meg lenéz! Tegnap kerûlt hozzájuk egy új kislány, anya ösztönözte a melóra h sikerül az, bezzeg mikor ma felhivtam h holnapra behivtak próba melóra és h hol egyből pff te? :( meg h fogom e tudni stb :/ nem járhatok bulizni nem lehetek a barátommal délután mert ő itthon van, de ha addig lenne itt míg melózik probléma van! Nem aludhatok ott ő se nálunk! Semmit! Minden baj! Még barâtnőm sincs mert ugye nem csavaroghatok így a talik sétâk kilőve! Amúgy a bátyám is ilyen, neki sem engedett semmit, kiskorunkban mindent alánk tolt úgy mond! Hogy kezeljem őt? Már sírtam a fejemet is ütöttem a falnak,ès kivántam h bár elütne egy autó! Főztem teát annyira nézett hogy kicsit melé ment a citromlé akkor is elsírtam magam egy roncs leszek/vagyok!
2012. júl. 17. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
20 éves vagy anyád nem mondhatja meg mit csinálhatsz és mit nem, csapj végre az asztalra hogy vegye már észre hogy a lánya vagy és egy kicsit élni, szeretnél, segíteni neki, meg még is veled törődjön ne idegennel.
2012. júl. 17. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Anyád szűz jegyben született?Apukád nem él veletek?Anyád kezeltesse magát.Kisebb korodban minden rendben volt?vagy most kezdte mióta felnőtt vagy?
2012. júl. 18. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!