Írtam anyának egy levelet odaadjam neki?
Szükségem lenne egy pszichológusra , leírtam neki mik történtek velem , mert valahogy sikerült úgy intéznem: itthon senki semmiről ne tudjon. A családom elől elrejtettem a problémáimat. A pszichológus egyébként mit fog csinálni? (Szerelmi bánat, depresszió, idegkimerültség)
18/L
"Ez mar reg rossz,hogy levelet kell irni egy anyanak"
Már miért lenne rossz? Ha a kérdezö gátlásos valaki, akkor sokkal konnyebb irnia, mint élöszóban elmondani a bajait.
Az meg, hogy elrejti a depressziót - igenis lehetséges ilyen, de másrészt ha a szülö észre is veszi, hogy a gyereknek baja van, nem tud semmit tenni, amig a gyerek nem birja elmondani azt, hogy mi bántja.
Nem feltétlen vagy depressziós egyébként. Ha nem nézel ki egész nap otthon a fejedből hanem elfoglalod magad lekötöd a gondolataidat akkor nem lehetsz depressziós. Maximum depis hangulatod van időnként ez mindenkivel előfordulhat egyébként. A szerelmi bánat tudom mivel jár én akkor voltam teljesen letörve amikor a barátnőm csak úgy minden szó nélkül otthagyott engem ez van túl tettem magam rajta. Pszichológushoz akkor én is elmentem és mondta hogy felejtsem el a dolgot tegyem magamat túl rajta és egyszerűen csak el kellett foglaljam magam.
Ha családi gondjaid vannak nem ártana inkább személyesen beszélned a szüleiddel ezekről a dolgokról lehet így lesz a legtisztább és lehet még szakértői segítségre sem lesz szükséged. Szerintem próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!