Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Írtam anyának egy levelet...

Írtam anyának egy levelet odaadjam neki?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne egy pszichológusra , leírtam neki mik történtek velem , mert valahogy sikerült úgy intéznem: itthon senki semmiről ne tudjon. A családom elől elrejtettem a problémáimat. A pszichológus egyébként mit fog csinálni? (Szerelmi bánat, depresszió, idegkimerültség)

18/L

2012. jún. 8. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Meghallgat.Okosakat fog kérdezni,amitől magad is rájössz,hogyan tudsz kilábalni a jelenlegi helyzetedből.
2012. jún. 8. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Első vagyok.Add oda a levelet anyukádnak,és kérd meg,hogy kísérjen el!Ha másként döntesz,18 évesen már egyedül is elmehetsz,és akkor továbbra is kihagyhatod a családot a problémáidból.
2012. jún. 8. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Ez mar reg rossz,hogy levelet kell irni egy anyanak,es akarhogy elrejtetted,a depressziot azert nem oly könnyü elrejteni,de milyen anya az aki eddig semmit nem vett eszre?Te ismered anyukadat,es ha ö szeret,megertö,megerti a levelet is,de valahogy a kapcsolatotokbol nekem nem ez jön ki.A pszihologus felepit,mas utakat mutat,amit a szülö is ilyen esetben meg tudna tenni.
2012. jún. 8. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

"Ez mar reg rossz,hogy levelet kell irni egy anyanak"

Már miért lenne rossz? Ha a kérdezö gátlásos valaki, akkor sokkal konnyebb irnia, mint élöszóban elmondani a bajait.

Az meg, hogy elrejti a depressziót - igenis lehetséges ilyen, de másrészt ha a szülö észre is veszi, hogy a gyereknek baja van, nem tud semmit tenni, amig a gyerek nem birja elmondani azt, hogy mi bántja.

2012. jún. 8. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen vagy depressziós egyébként. Ha nem nézel ki egész nap otthon a fejedből hanem elfoglalod magad lekötöd a gondolataidat akkor nem lehetsz depressziós. Maximum depis hangulatod van időnként ez mindenkivel előfordulhat egyébként. A szerelmi bánat tudom mivel jár én akkor voltam teljesen letörve amikor a barátnőm csak úgy minden szó nélkül otthagyott engem ez van túl tettem magam rajta. Pszichológushoz akkor én is elmentem és mondta hogy felejtsem el a dolgot tegyem magamat túl rajta és egyszerűen csak el kellett foglaljam magam.

Ha családi gondjaid vannak nem ártana inkább személyesen beszélned a szüleiddel ezekről a dolgokról lehet így lesz a legtisztább és lehet még szakértői segítségre sem lesz szükséged. Szerintem próbáld meg.

2012. jún. 8. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszélgess el az anyukáddal!Aztán mindenképp menj el pszichológushoz.A depresszió nagyon rossz,sokan nem tudják mi is az,valójában minél később mész el orvoshoz annál nehezebben gyógyulsz ki belőle.Saját tapasztalatból írom!
2012. jún. 8. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!