Szerintetek fel kéne hívnom néha az anyósomat? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Más városban élünk, hetente, két hetente, vagy néha ritkábban találkozunk. Anyám szerint illene hetente beszámolnom arról, hogy hogy vagyunk, mi van az unokájával. Én viszont úgy érzem, hogy nincs mit mondanom neki. Már egy ideje neheztelek rá valami miatt, amit nem lehetett tisztázni (én akartam), és ettől kezdve egy kicsit leírtam őt magamban.2012. júl. 16. 21:47
11/11 anonim válasza:
Én se hivogatom,minek?
Párommal beszélnek 2-3 naponta telefonon,hetente-kéthetente átmegyünk 2-3 órára,nekem bőven elég.
Mivel a vezetékesen csak ő csörög,azt fel se veszem ha egyedül vagyok otthon,ugyis páromnak szól a csörgés,nekem nincs mondandóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!