Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bíznátok a párotokban, ha...

Bíznátok a párotokban, ha elmondaná hogy az előző kapcsolatában félrelépett?

Figyelt kérdés
Azt mondta az előző párját nem szerette (4 év után megcsalta) de belém szerelmes és én mindent megadok neki amit ő egy nőtől kaphat. Nem régóta vagyunk együtt, de ő már az eljegyzést fontolgatja. Bízom benne, de valahol mégis csak lelki gondot okoz, félek, hogy egyszer nem leszek elég jó neki.
2009. júl. 13. 17:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

Direkt nem olvastam el a többieket, hogy ne befolyásoljon, így ha volt már, bocs. :oD

Legalább két felől lehet nézni a dolgot.

Egyrészt, aki még sosem lépett félre, azzal "biztonságosabb" élni, mert talán nem is képes rá, ergo, ha én bármekkora barom is vagyok, akkor sem fogja megtenni. Aki viszont már megtette egyszer, az bebizonyította, hogy képes rá, tehát megteheti újra.

Másrészt nekem jobban bejön az, aki képes volt rá, mert nem egy kényszerek és gátlások által vezérelt lény, hanem egy valódi ember a maga problémáival, tévedéseivel, hibáival. Igaz, hogy mellette nekem is belevalónak kell lennem, mert ha folyton attól félek, hogy "nem leszek elég jó neki", akkor ez bizony egy ponton így is lesz.

Viszont erről szól az egész. Ha elég bátor vagyok (én most épp az vagyok), akkor úgy látom, ez a helyzet a fejlődésemet szolgálja. ;o)

2009. júl. 14. 10:19
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászólásokat!

A régebbi kapcsolataimnál nem féltem ennyire mint most. Bár akkor csak szerettem a párom nem voltam szerelmes, és nem volt bennem olyan érzés, hogy majd jön egy nő aki jobb mint én és a párom megcsal esetleg elhagy. Most, hogy szerelmes vagyok, elment az eszem.

Tegnap le akartam ülni a párommal beszélgetni erről, hogy valamit tegyünk ezért, mert egyedül nem megy, hogy ne gondoljak arra, hogy félrelép. talán ha eltelik még pár hét, hogy együtt vagyunk kettesben és beszélgetünk, megnyugszom. :(

2009. júl. 14. 10:21
 23/29 A kérdező kommentje:

10:19!

Igazad van, de tudod könnyű mondani ezeket a dolgokat. :(

2009. júl. 14. 10:26
 24/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha még olvasod :)

Nem tudom, hány éves vagy ; de tapasztalatom szerint a "szex" pusztán nem tart egy férfit melletted! Mármint ne ez legyen egy kapcsolat "központi kérdése"! Az egész Káma szutrát végigcsinálhatod vele, akkor sincs garancia rá, hogy nem csal meg. Ez elvi kérdés. Ha egy férfi szeret valakit , és elégedett minden téren, akkor nem csalinkázik. De van olyan férfi, aki "nemtudommiért" alapon mégis megteszi. Az nem mérce, hogy naponta csak 2szer vagy 4szer van szex? Amikor még a férjemmel csak jártunk, akkor volt hogy 2-3 napig nem is láttuk egymást. Ha akart volna, akkor is tudott volna flörtölgetni... Pozitívum: a Sör abszolút nem számít. Attól hogy ott nem tud lemondani, vagy nem kitartó, az nem meghatározó! :)

2009. júl. 14. 10:27
 25/29 A kérdező kommentje:
Leteszteltem, hogy mikor sörözik, BÁRMIRE rá lehet venni. 2-3 sör még ok, de ha 4et vagy többet iszik, már nincs tisztában azzal mit tesz (vagy csak megjátssza magát!). És ha valamin összekapunk, az lenne neki az első hogy beül 1 kocsmába és iszik. Ha meg rámászik egy pénzéhes nő, nem biztos hogy visszautasítani. Ha a sliccénél próbálkozna először, szerintem akkor sem.
2009. júl. 14. 10:34
 26/29 anonim ***** válasza:

10:19 vagyok.

Tudom. Én is megéltem a saját életem. (41/F vagyok.)

16 évig volt egy párkapcsolatom, gyerekem 8 múlt nemrég. Tavaly előtt egy nap hazajött a párom, kirobbantott egy veszekedést (szó szerint soha nem veszekedtünk korábban), aztán közölte, hogy bár nem csalt meg, másfél éve mást szeret, elhagy. Én meg néztem, mint a ponty.

Na nekem meg ez jutott. Most van egy másik párom, elég jól elvagyunk, de nem hiszem mellette, hogy bármit is teszek, szeretni fog, nem csal meg, nem hagy el. Most reálisabb képem van a világról, mint korábban, és magamról is. Ennyi. Nem nézem le a korábbi magamat, vagy Téged, csak másképp látom a dolgokat, mint ennek előtte.

2009. júl. 14. 10:45
 27/29 anonim ***** válasza:

10:19: "Másrészt nekem jobban bejön az, aki képes volt rá"

Én nem tudom elképzelni hogy mi tetszethet ebben. Sokkl tisztelnivalóbb lenne az, ha szépen szakítana az előző párjával, é utána jönne össze a másikkal. Te azt mondod hogy ez neezebb, mert fel mert állni a régi szokásokból, de ez nem így van, mert ez pont hogy könnyebb: sunyiban megcsalni a másikat. Ez SOKKAL könnyebb, mint a másik szemébe mondani hogy nem kellessz. És mellelsleg a megcsalás egy nagyon jellemtelen dolog is. Nem kell tisztelni azt, aki megcsinálta egy másik emberrel.

2009. júl. 14. 11:04
 28/29 anonim ***** válasza:

Szia,bármit is tanácsolnak a többiek,azért megpróbálhatod...

légy résen,figyeld az apró jeleket,nem keveredik e ellentmondásokba stb...csak ne vidd túlzásba sem

Az első párom mellett én is félreléptem,de csak kíváncsiságból és nem egyszer,azóta már volt más kapcsolatom és most is van,mégsem tettem meg,egyszerűen nem érdekel a dolog.Szóval ilyen is van,de egyébként meg gyanakvó vagyok a másikkal szemben,akár megcsalta az előző párját,akár nem,talán épp a fent leírtak miatt...

2009. júl. 15. 06:48
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Próbálok mindent megadni neki, de akkor is félek.
2009. júl. 15. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!