Bíznátok a párotokban, ha elmondaná hogy az előző kapcsolatában félrelépett?
Ez az egész elvek kérdése. Van, aki ha párkapcsolata van soha nem nézne más nőre és van akinek ez még belefér.
Ismered a mondást: kutyából nem lesz szalonna...
Előző párkapcsolataimban alig volt szex, heti max 2x. Most napi 2 van. Naponta azért mászok rá kétszer is, hogy ha nem elég neki 1, vagy egy héten 15x akarja, inkább velem csinálja mint mással. (Nekem is iszonyatosan jó vele!)
Most tanulok főzni, próbálok a kedvében járni de vannak dolgok amikből nem engedek. És félek hogy emiatt az 1-2 dolog miatt fog megcsalni.
Ahogy figyelem, eddig nagyrészt nők írtak.
Kedves kérdező! Elárulok valamit! A megcsalásaink 90%-nál nem a szex a lényeg, azaz nem a nemi szervünk irányít!
Egy előző hozzászóló írta, hogy ha valaki megkap otthon mindent - nem csak szexet!! - akkor nem fog félrelépni.
Jobban dominál a gyengédségre, megértésre vágyás a megcsalásoknál, mint a puszta szex!
Mert egy ellaposodott kapcsolatban mi se érezzük már jól magunk és könnyebben engedünk a hiányunk - nem szexuális!! - diktálta dolgoknak.
Azt írod 4 év után csalta meg azt a lányt. Vagyis leült a kapcsolatuk, nem kapta meg azt a figyelmet és gyengédséget otthon amire vágyott és akkor lépett félre, majd szakítottak is.
Ennek mi köze ahhoz, hogy Te naponta kétszer rámászol? Meg, hogy azon parázol, hogy mi lenne, ha valamiért egy hétig nem állnál a rendelkezésére?
Önértékeléseddel minden rendben van?
Amúgy elárulom, hogy minden férfi "le akar" szokni a sörözésről és mondogatja a sörhasát, meg mindegyikünk tudja, hogy nem kell éjfélkor bezabálni pörköltből, de hát az olyan jó! Ilyenek vagyunk, nagy szavakat mondogató örök gyerekek, de ez egyáltalán nem függ össze a kapcsolati kitartásunkkal!
Plusz, engem és szerintem a legtöbb férfitársamat is riasztaná hosszú távon ez a szexuális tempó és úgy éreznénk, hogy olyan szexuális igényei vannak ennek a nőnek, ami nekünk sok, és szépen lassan kihátrálnánk a kapcsolatból.
Mellesleg vagy magadról, vagy a párodról van nagyon lesújtó véleményed, hogy úgy gondolod, hogy ha egy hétig nem lenne szex, ő máris más ágyában kötne ki...
Nekem az előző párom volt nagy félrelépős. Mikor összejöttünk szép lassan kiderültek az előző kapcsolatban elkövetett megcsalások. Naná, hogy arra gondoltam, hogy velem is megteszi. Sajnos meg is tette. Annyira odavolt, hogy mennyire szeret, hogy csak na. Távkapcsiban éltünk, kb 3 hónapig. Ezalatt az idő alatt volt, hogy az exének is ugyanazt a szerelmes sms-t küldte el, mint nekem :S(persze ez csak sokkal később derült ki).Aztán ugye fény derült arra, hogy együtt van az exxel is, közben pedig volt még 2-3 nője. Nagyon hamar rájöttem arra, hogy nincs keresnivalónk egymás mellett.
Később rájöttem, hogy mikor az elején még nem tudtam milyen is valójában nagyon jól el tudtam engedni magam és tényleg belémszeretett. Aztán mikor kiderültek a múlt béli dolgai már nem tudtam önmagamat adni, mert mindig ott volt a para. Ezért félre is lépett.
Tanulság: vegyél magadhoz kellő önbizalmat, ne élj a félelemben, hogy Veled is megteszi. Igenis hidd el, hogy Te jobb vagy! Valószínűleg az előző nem volt számára az igazi, de ha Te az vagy, akkor ne rontsd el azzal, hogy kételkedsz benne. Na és főleg ne félj, ne rettegj, mert ha nem is tudatosan, de Ő ezt érzi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!