Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá apámat, hogy...

Hogy vegyem rá apámat, hogy fejezze be ezt?

Figyelt kérdés

apámmal élek és elég sokszor felhoz a házba noket aztán meg este csinálják és én hallom,meg ha a barátai átjonnek itt isznak és arrol beszélnek,hogy milyen volt lefekudni ezzel meg azzal. néha nekem is beszólnak,akkor apám rájukszol,de akkor is folytatják.már mondtam apámnak,de ot ez nem érdekli.elegem van oleg,hogy néha még a nok is beszolnak nekem akiket felhoz.

14/L

2012. júl. 16. 14:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
mi fog tetszeni?
2012. aug. 9. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért az a válasz elég erős volt, hogy apád a legjobbat akarja neked, szóval simán ülj le vele beszélgetni vagy menj el otthonról, amikor akciózik.

Először is, apádnak kellene alkalmazkodnia hozzád, nem neked hozzá. Van egy 14 éves lánya, aki még fejlődésben van, vállalnia kell a tetteit. Az, hogy felhozza a csajait és a haverjait, akik beszólnak neked és talán majd a tanulásban is zavarnak, ha elkezdődik a suli, szerintem felelőtlen viselkedés. Persze leülhetsz apáddal megbeszélni ezt az egészet, de egy apát nem a 14 éves lányának kell felvilágosítania. Keress fel egy családsegítőt, ők majd komolyabb tanácsokat adhatnak.

Nem értem, hogy az ilyen emberek minek vállalnak gyereket..

2012. aug. 21. 22:08
 13/14 A kérdező kommentje:
de félek,hogy elvennének apától mert felelotlen más rokonom pedig nincs akihez ehetnék
2012. aug. 21. 22:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért az annyira nem valószínű, hogy elvennének tőle. Ha aggódsz, akkor próbálkozz majd az iskolapszichológusnál a családsegítő helyett, talán tud javaslatot tenni.
2012. aug. 22. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!