40 éves nő magázzon vagy tegezzen egy 65 éves ritkán látott hölgy ismerőst/rokont?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 12:46
11/16 anonim válasza:
4. vagyok.
Hűha, akkor én nagyon kilógok a sorból!
Én is 35 vagyok, anyósom is 65 (mint anyukám), és tegezem.
Férjem nagymamája 82 éves, őt természetesen magázom, de a férjem is....
12/16 anonim válasza:
Szerintem rokon hölgyet megillet a tisztelet, tehát magázd, telefonba pedig csókolom. Valószínűleg neki lesz kellemetlen, és felajánlja a tegeződést. Igaz, hogy ez nem kérdés, de leírom. 35 éves nőként én is elvárom a minimális tiszteletet. Az engem is kiakaszt, amikor egy idősebb, vad idegen nő vagy férfi (pl. az utcán) kapásból letegez. Mégha 20-30 évvel idősebb is, én visszategezem.
13/16 anonim válasza:
Családtol fugg, de szerintem egy 65 éves not nem illik letegezni, kivéve ha o kéri.
14/16 anonim válasza:
13.vagyok
A jo napot kívánok teljesen megfelel.
15/16 anonim válasza:
Én sem tegezném le, telefonba: kézcsók Magdi néni..
16/16 anonim válasza:
Az mindig a két embertől függ. Alapból nem tegezünk le senkit; mindig az idősebb kérheti, hogy tegeződjenek.
Én a fiatalabb kategóriába tartozom; soha senkit nem szoktam tegezni, aki idősebb nálam, mert a magázás számomra nem csak tiszteletet jelent, hanem kellő távolságot is, ami nekem nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!