Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy ha egy férfi az esküvő után alig 2 hónappal agyba -főbe veri a feleségét, és a feleség erre annyit mond hogy ad még egy esélyt a férjének, mert szereti?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 20:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Pedig az "együtt járás" alatt is egyértelmű volt hogy agresszív és nem normális az ember:(

Sajnos közös 30 éves hitelük van:(

Nyilván ez is az oka,de akkor sem értem hogy lehet egy nő ennyire hülye!

2012. júl. 15. 21:12
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem hülye. Lelki problémái vannak minden olyan nőnek aki hagyja, hogy bántsák. Segítség kell neki, nem lehülyézés. De persze az könnyebb, mint belegondolni vagy segíteni. Az a véleményem, hogy a pasi is lelki beteg, meg a nő is. Mindkettőnek orvosi segítségre lenne szüksége.

Akik hülyéznek azoknak meg egy kis empátiára.

2012. júl. 15. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Vélemény?

1:Lehet elhamarkodott volt az esküvő

2:Ez bizonyítja a tényt hogy csak azért mert egy férfi feleségül vesz valakit,nem jelenti azt hogy szereti is a nőt

3:Hülye a nő

2012. júl. 15. 22:35
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Önsorsrontó a nő.

Nekem is van ilyen ismerősöm. Egy szép, okos, kedves, jófej lány, önálló egzisztenciával, lakással, jó állással. És mégis évekig megkeserítette az életét egy pondró, aki a kb 50 kg-os lányt kékre-zöldre verte rendszeresen. De ha egyszer ő maga nem akar ellene tenni semmit akkor az ismerősök mit tehetnének? Újra és újra mindig megbocsátott neki és úgy adta elő a srác tetteit mintha valami jelentéktelen történés lenne. Hiába akartunk neki segíteni , felajánlottam h költözzön hozzám , tűnjön el a srác szeme elől stb. Nem volt foganatja. Már nincsenek együtt de gondolom, hogy rányomta a bélyegét az életére.

2012. júl. 15. 22:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó:Pont ez a helyzet ennél az esetnél is.Nem engedi hogy segítsünk,és úgy tünteti fel az egészet mint ha semmiség lenne:(
2012. júl. 15. 23:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek a kedves pontozótól, rosszul írtam. A nő hülye, megérdemlik, dögöljön meg. Ezt kellett volna írnom, ugye? Hát persze. Én kérek elnézést. -.-"

2012. júl. 15. 23:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem kell elnézést kérni,mindenki azt írja amit erről gondol.Sajnos nekem nagyon közeli hozzátartozómról van szó,ezért már mérgemben lehülyézem őt mert nem engedi hogy segítsünk,azt hiszi ez a világ legtermészetesebb dolga hogy veri és megcsalja a férje!
2012. júl. 16. 08:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Ja ,és a pontozással még nem jutottam el hozzád:)
2012. júl. 16. 08:59
 19/19 ElPopo válasza:
Csak fèl a csaj. Pedig egyszeruen koncentralni kellenne az energiat. Azonban azt gondolom, hogy a vilagban, igen sok ferfinak eljar a keze, meg ami a keze ugyebe kerul. :/ de, mint mindenhez ehhez is hozza lehet szokni az olvasottak alapjan. ( biztos jol b*szik, vagy szep az arca..) az ember meg teljesen szadista ami az elejen az agyban, , kesobb a pofonokban + az agyban vegul pedig csak a szisztematikus elnadràgolàsban merul ki. Nincs megoldas, az sem zavarja ezeket a noket, hogy elofordul a bel es hugyholyag urites is... sajnalom
2019. okt. 21. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!