Mi a véleményetek arról hogy ha egy férfi az esküvő után alig 2 hónappal agyba -főbe veri a feleségét, és a feleség erre annyit mond hogy ad még egy esélyt a férjének, mert szereti?
Pedig az "együtt járás" alatt is egyértelmű volt hogy agresszív és nem normális az ember:(
Sajnos közös 30 éves hitelük van:(
Nyilván ez is az oka,de akkor sem értem hogy lehet egy nő ennyire hülye!
Nem hülye. Lelki problémái vannak minden olyan nőnek aki hagyja, hogy bántsák. Segítség kell neki, nem lehülyézés. De persze az könnyebb, mint belegondolni vagy segíteni. Az a véleményem, hogy a pasi is lelki beteg, meg a nő is. Mindkettőnek orvosi segítségre lenne szüksége.
Akik hülyéznek azoknak meg egy kis empátiára.
Vélemény?
1:Lehet elhamarkodott volt az esküvő
2:Ez bizonyítja a tényt hogy csak azért mert egy férfi feleségül vesz valakit,nem jelenti azt hogy szereti is a nőt
3:Hülye a nő
Önsorsrontó a nő.
Nekem is van ilyen ismerősöm. Egy szép, okos, kedves, jófej lány, önálló egzisztenciával, lakással, jó állással. És mégis évekig megkeserítette az életét egy pondró, aki a kb 50 kg-os lányt kékre-zöldre verte rendszeresen. De ha egyszer ő maga nem akar ellene tenni semmit akkor az ismerősök mit tehetnének? Újra és újra mindig megbocsátott neki és úgy adta elő a srác tetteit mintha valami jelentéktelen történés lenne. Hiába akartunk neki segíteni , felajánlottam h költözzön hozzám , tűnjön el a srác szeme elől stb. Nem volt foganatja. Már nincsenek együtt de gondolom, hogy rányomta a bélyegét az életére.
Elnézést kérek a kedves pontozótól, rosszul írtam. A nő hülye, megérdemlik, dögöljön meg. Ezt kellett volna írnom, ugye? Hát persze. Én kérek elnézést. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!