Elengednétek házibuliba ott aludni 17 éves lányotokat?
Figyelt kérdés
legjobb barátnőjével menne, osztálytársaihoz egy házibuliba, de elég messze van innen a buli, és megkért, hogy ott aludhasson. Mindenki ott alszik elvileg.2012. júl. 15. 18:02
21/24 anonim válasza:
De most őszintén, miért baj, ha szexel?
Mindenki a saját kárán tanul. Persze az okosabb másén is.
Ha szexel, és nem védekezett, akkor majd megy szépen másnapi tablettáért, és viseli a következményeit, esetlegesen felborult ciklust, a hasfájást, hányingert, ilyesmit. Legközelebb már nem lesz ilyen buta, megtanulja egy életre, mivel jár, ha felelőtlen.
Az életben hibázni is kell, hogy érett felnőttekké váljunk. Ha meg elkap valami betegséget, akkor szintén megtanulja a saját kárán, hogy miért is fontos a védekezés.
22/24 anonim válasza:
Melyik a jobb választás?
Ha ott alszik biztonságban és másnap haza megy
vagy
ha este elindul hazafelé és útközben meggyilkolják,esetleg "jobb" esetben csak megerőszakolják?
23/24 anonim válasza:
#16: Nekem írtad a válaszod:) Én meg 16 éves korom után mehettem bulizni (bár nagy igényem nincs rá), évi 4-5* el is mentem. Anyukám leült velem, elmondta hogy ne piáljak, vagy ha iszom is, akkor is tartsak mértéket, és innivalót soha nem hagyunk az asztalon, mert bármit belekeverhetnek. Ne álljak szóba idegenekkel, ne egyedül menjek haza. Ennyi volt. Ja, féltett ő is, ezért mindig smst kellett írnom, ha mentünk egyik helyről a másikra. 16 év alatt nekem megtanított mindent, amit tudnom kellett ahhoz, hogy ne legyek "teherbe ejtett félresiklott fiatal". Pedig akkor már volt barátom. Ha a Kérdező lánya most nem megy el, mert nincs annyi esze, hogy vigyázzon magára, akkor 1 év múlva sem lesz, csak akkor már mehet a maga feje után.
24/24 anonim válasza:
Előző, 16-os vagyok. Én azért kötöttem bele a hozzászólásodba, mert ok nélkül minősítetted a kérdezőt, aki mint láthatod, nem olyan, amilyennek írtad. Hidd el, hogy a te anyukád sem volt ilyen biztos magában annak idején, biztos ő is feltette magában ezt a kérdést, és ettől még nem menekültél tőle, igaz? Amit most írtál, azzal nincs semmi baj, egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!