Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek házibuliba ott...

Elengednétek házibuliba ott aludni 17 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
legjobb barátnőjével menne, osztálytársaihoz egy házibuliba, de elég messze van innen a buli, és megkért, hogy ott aludhasson. Mindenki ott alszik elvileg.
2012. júl. 15. 18:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
És ha szexel valakivel, az miért baj? Ha már hárman vannak egy szobában, akkor nem valószínű, hogy lefekszik valakivel. De ha igen, akkor is az ő dolga, mennyire alázza meg magát. Szóval ha a szextől tartasz, nem kell ettől félteni, különben sem, de úgy meg pláne, hogy egy-egy szobában többen is vannak. Nem hiszem, hogy akkora a ház, hogy minden szobára csak két fő jut.
2012. júl. 15. 18:24
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Minden gondolkodás nélkül elengedném. Egy 17 éves lány már nem gyerek. És ha fiúk is lesznek ott akkor mi van? Nagynéném kedvenc mondása volt, hogy ha egy lány akar valamit, akkor azt annyi idő alatt is megteszi, amig kiviszi a szemetet.
2012. júl. 15. 18:26
 13/24 A kérdező kommentje:
jó, de ki tudja milyen társaság lesz még ott azokon kívül, akiket ismerek...de elengedem, mert 17 évesen csak tud magára vigyázni!
2012. júl. 15. 18:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég nagy már.
2012. júl. 15. 18:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ki tudja milyen társaság lesz ott. Ha jól neveltétek, és felkészítettétek hogy bizony a világon nem csak kakaó ivós pizsama-partyk vannak, és elég okos hogy ne adja oda magát az első vadidegennek akkor nem lesz gond.

Egyébként meg akármennyire is félted mindenképp át fog esni olyan csalódásokon amiket mindannyian megtapasztaltunk ahhoz hogy felnőtté váljunk.

2012. júl. 15. 18:47
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

"Az ilyen anyaktol menekulnek a gyerekeik 18 evesen fejvesztve..."

Na ettől feláll a szőr a karomon! Szerinted baj, ha az anya félti a gyerekét? Láthatod, hogy a kérdező nem veri bilincsbe a lányát, nem küldi apácazárdába és nem rakja fel befőttesüvegben a polcra. De normális dolog, hogy nem akarja, hogy valami állat nekimásszon. Gondolom, most mindenki azt hiszi, hogy valami hatvanéves konzervatív őskori anyuka vagyok. Közlöm, hogy 18 éves múltam, és nem menekültem fejvesztve itthonról a születésnapom éjszakáján, pedig az én anyám is féltett világ életében, és nem engedett meg mindent. Annyi lett az eredménye, hogy nem lettem 14 évesen teherbe ejtett félresiklott fiatal...

A kérdésre válaszolva - bár inkább a lányod helyébe tudom magam beleképzelni, mint a tiédbe - engedd el, nyilván, ha így nevelted, nem megy bele semmi hülyeségbe. Ha meg "osztálybuli" lesz, akkor nem kéne, hogy összevissza emberek legyenek ott. :)

2012. júl. 15. 18:49
 17/24 A kérdező kommentje:
köszike, utolsó!:)
2012. júl. 15. 18:55
 18/24 anonim ***** válasza:
33%
csak úgy engedném el, ha én is megyek vele.
2012. júl. 15. 19:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Ez az egy, ami biztos, hogy nem fog megtörténni!:))
2012. júl. 15. 19:36
 20/24 anonim ***** válasza:
17%

Engedd csak el,ha unokat akarsz:)

9 hónap múlva majd mehet a babázás.

Sok örömöt! :)

2012. júl. 15. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!