Hetek óta alig állnak szóba velem a családtagjaim, szerintetek tényleg én voltam a hibás?
Egy hónapja volt nagybátyám születésnapja és az egész család összejött. Van egy 17 éves unokahúgom,akinek mindig gondok voltak a súlyával. Ebéd közben megjegyezte,hogy jó súlyban vagyok,eléggé meghíztam. Ehhez tudni kell,hogy felszedtem vagy 4-5 kilót,így már 53 kg vagyok. Erre én visszaszóltam,hogy ő csak örülne annak,ha olyan "kövér" lehetne mint én. És itt kezdődtek a gondok. Ő elkezdet sírni,hogy csak viccelt (nem vicc volt,hanem gonoszkodás),a családtagok is nekem estek,hogy tudom jól,ő mindent elkövet,hogy lefogyjon,ez nem volt szép tőlem. Oda lett a hangulat és én lettem a bűnbak. Tudom jól,hogy ez nagyon gyerekes dolog,lévén már 20 éves vagyok,de az ilyen rosszindulatú megjegyzéseket rosszul viselem. Szüleim szerint bocsánatot kellene kérnem a nagybátyámtól azért,mert tönkretettem a születésnapját,de véleményem szerint semmi rosszat nem tettem.
Szerintetek?
Tudom,akár a bölcsiben :)
Én nem kérnék bocsánatot. Ha a kövér lány számára ez annyira kínos téme, akkor ne hozza fel ő sem más rovására. Miért kéne neked lenyelni? Jól tetted, hogy visszaszóltál.
Mondjuk én nagy ívben le is sz@rnám, hogy sértődöttek emiatt, ennél nagyobb problémák is vannak az életben. Azért nevetséges,hogy emiatt a nagybátyádnak tönkre lett téve a szülinapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!