Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (13/L)

Mit csináljak? (13/L)

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy kiidegesít anyám. Mondom neki csináljon jobb kaját erre nem csinál. Most volt a szülinapom pénteken,és kérdezem tőle "Csinálsz cigánypecsenyét?"

Azt mondja: "Majd csinálok vasárnap." Pedig csak ezt kértem. Nem kaptam már 6éves korom óta tortát. "Majd megtartjuk"

Ma vasárnap van, erre b@szott csinálni. De én csinálom a munka felét,valamelyik nap nem is főz.. Nem képes a bátyámnak dezodort venni, bűzlik mint az állat.. A bátyám meg az öcsém nem kapnak zsebpénzt,mivel rosszul tanulnak. Nekem kell fésűt vennem,ha eltörik,nekem kell dezodort vennem,nekem kell cipőt,ruhát vennem. Úgy kapok zsebpénzt,ha hozok egy 5-öst. Ha 1-est hozok -300Ft,ha 2-est -200,ha 3-ast akkor -100,ha 4-est hozok,semmit sem kapok. Ha 5-öst hozok,kapok 100Ft-ot. Ezt jövőtől megszüntetik,mert nekem nem kell zsebpénz..Miből vegyek magamnak cuccokat? Mit csináljak? És igazságtalan. A bátyám is,meg az öcsém is. Azt nézik,hogy hogy legyen nekem a legrosszabb! Elegem van. Mondja az énektanárom,hogy jó a hangom,szeptembertől kéne magántanár,b@sznak intézkedni. Azt akarják,hogy egy műveletlen legyek? Fogszabályzó kéne,nem kapok. Pedig telne rá. Nem fagyiztam még idén mert ez nem vesz,se dinnyéztem. Semmit sem kapunk,csak ha apu hazajön Németből és hoz édességet. Már úgy érzem nincs itt semmi keresni valóm,a pokol is jobb volna.

2012. júl. 15. 12:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

a többi kommentelőnek üzenem nem kéne szegény lányt szidni

elkeseredésében írt itt Tanácsot kért nem kioktatást.

Az hogy ki milyen stilusban beszél az függ a családi mintától is. Mindenki beszélt már csúnyán hisz ezt látjuk a "felnőtt" emberektől Attól hogy pár kommentelőnek volt rosszabb helyzete akkor azt jelenti hogy a kérdező nem vágyhat jobbra? Nem nagy együttérzésről tettek tanúbizonyságot a kommentelők azért ez rátok nézve gáz

2012. júl. 15. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
12:51-es, én úgy látom, kapott tanácsokat - nem feltétlenül az az egyetlen jó tanács, hogy "jajj gyere, megsimogatom a kis buksidat, szegénykém"
2012. júl. 15. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Azért, a dezodor kell . Reggel elmész iskolába, s délután 1-2-re olyan büdös vagy dezodor nélkül, hogy még te se bírod. Az osztálytársaid cikiznek vele, s kezdik a dumát hogy "a büdösekhez nem szólunk" , "fürödj meg" ... stb tudom milyen. Még sokszor 16-17 évesen is azt csinálják. Ha reggel tusolsz, akkor is büdös vagy fél nap.

Főzni anyum is egy héten egyszer szokott. Egy nagy fazék levest megfőz, s egy hétig élvezzük :D

Nekem szoktak pénzt adni, minden reggel egy kiflire valót. Ha ügyes vagyok és nem költöm el, hanem inkább pakolok magamnak akkor lesz pénzem :D

Anyukád vagy nagyon szegény, vagy nem tudom, ha nem vásárol ruhát nektek. Vagy annyi cuccotok van, hogy nem fér a szekrénybe :)).

Egy fagyi egy napra, vagy egy kg dinnye nem kerül olyan sokba :O Nem értem anyukád.

De tényleg beszélj vele, illetve róla szebben, mert mégis az anyád. Biztos szeret, csak ahogy írtad apud Németországban van, és biztos sok baja van három gyerekkel. Kérd meg szebben, ha cigánypecsenyét kérsz, ajánld fel hogy segítesz neki s főzőcskézés közbe beszélgettek meg minden. Meg fog oldódni ;D

14/L

2012. júl. 15. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
A sok okos osztja az észt,gondolom egyik se több 20-nál...A fogszabályzó ilyen korban még ingyenes,de a sok okos az tudja h nem,gratulálok,eszetek mint egy zsák döglött molylepkének.45/F
2012. júl. 15. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

" A sok okos osztja az észt,gondolom egyik se több 20-nál...A fogszabályzó ilyen korban még ingyenes,de a sok okos az tudja h nem,gratulálok,eszetek mint egy zsák döglött molylepkének.45/F"

hát elég rég voltam már 20, de a fogszabályzó nem ingyen van, csak van rá kedvezmény és a fogorvosi munka ingyen van

mielőtt beszólogatsz, talán nézz utána a valóságnak az oep honlapján

2012. júl. 15. 13:25
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

4-es ma 12:22

Te koplett idióta vagy

Nem mondta,hogy nem kap cuccokat? És egy kamasz gyereknek már szüksége van dezodorra! Főleg ilyenkor kell mikor abnormálisan izzad az ember. Ja és a fogszabályzó? Nézzen ki úgy mint valami csöves a kusza fogaival? Valószínűleg 13 évesen elég érett ahhoz,hogy fel tudja mérni van-e pénz vagy nincs. Nem kéne a gyereket szidni

2012. júl. 15. 14:44
 17/19 lekváros tészta válasza:
48%
szerintem főz magadra.. ha én fiú létemre 12 éves korom óta megtanultam ellátni magam akkor egy lánynak... is illő volna..
2012. júl. 15. 14:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Egy kicsit lenyugodtam. Anyu azt mondja,hogy szép fogaim vannak,a szomszéd néni is. Olyan fogaim vannak,hogy alul szépek,de felül a 2szemfogam egy kicsit kimén a sorból,mert a metszőfogam túl nagyra nőtt. A fogorvos azt mondta,hogy kell fogszabályzó,igaz hallottam már arról a fogorvosról pár jó sztorit.. Nem azért nem csinál nekem Cigánypecsenyét,mert nem jól ízesít nagyon jól tud főzni anyu,megcsinálom azt a mit mond,és ez neki vagy nem elég,vagy nem akar ilyen macerás kaját csinálni. És ezzel az a bajom,hogy legalább nem ígérte volna meg.. Az ígérgetéssel van az egyik legnagyobb probléma. De mind1 lenyugodtam.. Köszönöm az eddigi válaszokat,mindenkinek járt a zöld pipa,ha pártolt,ha nem,mert válaszolt a kérdésemre.
2012. júl. 15. 15:02
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
Furcsa hogy ilyen korban nem kaptak zsebpénzt egyesek én 6 éves korom óta kapok zsebpénzt .dezodor meg fontos mert nem jó ha valaki bűdös . beszélj az anyukáddal hogy ez igy neked sem a testvéreidnek sem jó .ha mentek vásárolni rakd be a kocsiba a dinnyét és a fagyit . 12/l
2012. júl. 16. 09:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!