Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a vezetéknév Mester, akkor...

Ha a vezetéknév Mester, akkor melyiket választanátok a felsoroltak közül? (lány nevek)

Figyelt kérdés

Mester Virág

Mester Viola

Mester Viktória

Mester Fruzsina

Mester Ildikó

Mester Henrietta

ezek közül melyiket választanátok:)

(több nevet nem kérek, csak felsorolt nevek közül, köszönöm)

2012. júl. 14. 21:50
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Virág,vagy Viktória:)
2012. júl. 14. 23:12
 22/37 anonim ***** válasza:
49%
FRUZSINA! Virág: egy időben nagy divat volt, mára olyan "semmilyen" név lett. Tucat, akárcsak a Viktória! Ezt a kettőt ezért nem adnám neki. A Viola nekem személy szerint nagyon nem tetszik. Olyan öregasszonyos. Az Ildikó ugyancsak. Talán ez a legrosszabb mind közül. A Henrietta meg olyan unszimpatikus. Olyan arrogáns. Ezzel szemben csak képzeld el, hogy megkérdezik a 3 éves pici lányodtól: "Hogy hívnak?" mire ő: "Mester Fruzsi". Mond csak ki! Mester Fruzsina. Szerintem nagyszerű választás lenne.
2012. júl. 14. 23:30
 23/37 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nehéz kimondani az összeset így, alapból nehezebben ejtem az olyan neveket, ahol a vezetéknév és a keresztnév és mássalhangzóval kezdődik, a Mester névhez egy magánhangzós név illene szerintem, de sajnos az Ildikó nem tetszik. Nos, mivel ezeket lehet csak választani én a Viktóriára szavazok, mert lehet ha nagyobb lesz külföldre fog menni dolgozni és ott bele fog törni a nyelvük a külföldieknek a Fruzsinába mondjuk. A Viktória kicsit arisztokratikus név, gondoljunk csak Viktória királynőre, de szerintem a legszebb, a virágneveket meg én meghagynám a növényeknek és remélem hamar lecseng ez a hóbort és nem engedélyeznek többet, mert nem szeretnék tulipánok, nárciszok, meg esetleg még paprika és paradicsom keresztneveket hallani. Szóval egyértelműen Viktória.
2012. júl. 14. 23:41
 24/37 anonim ***** válasza:
77%
Szerencsés vagy, a Mester névhez rengeteg utónév illik. Mondjuk én kapásból a Nikolett vagy a Katinka nevet párosítanám hozzá, de a felsoroltak közül a Viktória tetszik leginkább. Persze ez is szubjektív, mindenkinek más tetszik. Szép a Fruzsi is csak nehéz kimondani a két közel eső r betű miatt, közöttük egy F betű, azután szinte rögtön a zs. Kirgyereknek nyelvtörő
2012. júl. 15. 06:50
 25/37 anonim válasza:
76%

Nekem leginkább a Mester Katalin tetszik :)

Hát ezek közül a Fruzsina a legjobb^--^

2012. júl. 15. 07:31
 26/37 anonim ***** válasza:
87%

Ami nagyon fontos: sokan abba a hibába esnek, hogy pici gyermeknek választanak nevet, aki lesz aztán 20-50-70 éves is.

Viktória és Ildikó.

Virág nem tetszik, Viola kimondva a vezetéknévvel nem stimmel, Fruzsina túl érces, Henrietta névvel csak szenvedni fog, mert pár értelmes ember nem tudja, hogy a Henriett nem ugyan az...(én Nikolett vagyok, azt tapasztalatból tudom...).

Ez a véleményem!

Minden jót!

23N

2012. júl. 15. 07:36
 27/37 anonim ***** válasza:
Kimondtam mindet magamban, de így érzésre a Mester vezetéknévhez csak a Viktória passzol a fentiek közül. Amúgy jó név mindegyik.
2012. júl. 15. 11:28
 28/37 anonim ***** válasza:
24%
B rmelyik jo kiveve a Viktoria.Nagyon ronda nev.
2012. júl. 15. 11:38
 29/37 anonim ***** válasza:
Viktória :)
2012. júl. 15. 12:28
 30/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon sokan Viktóriára szavaztatok így ahogy elnézem, meg voltak egypáran, akik Virágra/Fruzsinára.

Köszönöm a válaszokat, írhattok még, szívesen olvasgatom az álláspontokat :)

2012. júl. 15. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!