Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a vezetéknév Mester, akkor...

Ha a vezetéknév Mester, akkor melyiket választanátok a felsoroltak közül? (lány nevek)

Figyelt kérdés

Mester Virág

Mester Viola

Mester Viktória

Mester Fruzsina

Mester Ildikó

Mester Henrietta

ezek közül melyiket választanátok:)

(több nevet nem kérek, csak felsorolt nevek közül, köszönöm)

2012. júl. 14. 21:50
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
24%

Mester Mekk

Mester Miagi

Mester Karate

Mester Séges

2012. júl. 14. 22:20
 12/37 anonim válasza:
26%
Yoda Mester
2012. júl. 14. 22:21
 13/37 A kérdező kommentje:

Utolsók, a vezetéknévvel ne viccelődjetek:)

Köszönöm a többieknek:) Csak kíváncsi voltam, ki melyiket választaná most így jobban belegondolva a Mester Fatime sem lenne rossz, de ez meg túl.... Hát, cikizés áldozata lenne

2012. júl. 14. 22:27
 14/37 anonim ***** válasza:
Nekem a Viola tetszik, de a Viktória sem rossz.
2012. júl. 14. 22:31
 15/37 anonim ***** válasza:
Viktória és Henrietta
2012. júl. 14. 22:32
 16/37 anonim ***** válasza:
Mester Fruzsina, ez jól hangzik.
2012. júl. 14. 22:41
 17/37 anonim ***** válasza:

Valamelyik R betűs. Fruzsina vagy Viktória. Á betűt nekem kiüti...jó mondjuk é elég sokat variálok mindenen :D

( én mondjuk valami magasabb hangrendű nevet választanék mellé, vagy vegyeset, vagy amiben van e. Pl. Bernadett, Elvira, evelin ne, Andrea, Marietta ..hmmm lehet két perc mulva nem igy gondolom ..:D )

2012. júl. 14. 22:48
 18/37 anonim ***** válasza:
Szerintem a Henrietta és a Viktória a legjobbak. A Fruzsina nevet én személy szerint nem szeretem, ezért tuti nem választanám, a Virág furcsán hangzik, a Viola szerintem jó, csak túl rövid így a név, az Ildikóval sincs baj, csak nekem valahogy nem cseng olyan jól a Mesterrel, de végül is nem rossz. :) Ha nekem kéne választanom ezek közül én a Henritettát választanám.
2012. júl. 14. 22:56
 19/37 anonim ***** válasza:
Szerintem a Fruzsina illik hozzá a legjobban.
2012. júl. 14. 23:07
 20/37 anonim ***** válasza:
29%
Mester Virág. Na neee...
2012. júl. 14. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!