Más megtenné ugyanezt a helyemben?
augusztus 4-én van egy rendezvény amire meghívtak engem és a szüleim. nekem nincs sok kedvem ott lenni és ezt tudomásul is adtam szüleimnek akikkel emiatt össze is vesztem.
ugyanezen a napon van a Körös-toroki napokon koncert amire szeretnék elmenni,mert a közel jövőben nem lesz koncert a közelben amire eljutnék.
ezen a rendezvényen kb. 100-120-an lesznek, 5 óra körül kezdődik. én szeretnék "ellógni" legkésőbb fél 8kor,hogy elérjem a buszt amivel megyek.... és csak másnap reggel tudnék hazajönni :S
megérné ellógni, vagy inkább vállaljam a következményeket?
16/l
Mármint a szüleidtől ellógni a rendezvényről a koncertre?
Hát, ez rázós.
Én nem mennék, csak, ha beleegyeznek.
És nem engednélek el :-(
pláne reggelig nem.
Bocs. Lesz jövőre is koncert. Vagy vidd a szülőket is :-)
tudom a lógásnak lesznek következményei,ezzel tisztában vagyok!
tudnak róla hogy szeretnék elmenni a koncertre. mamámnak szólnék hogy ha szüleim keresnek őt biztos felhívják és megnyugtatná őket hogy semmi bajom.
ott társasággal leszek! egyedül nem gondolkoznék a lógáson.
biztos nem egyeznek bele! már próbálkoztam! :(
tudom hogy lesz jövőre is meg máskor is de nagyon régóta nem engednek el sehová, és nem is fognak mert minden k*rva messze van!!!! akkor nem lenne semmi baj ha ők is jönnének de nekik a rendezvény fontosabb (nem ismernek ott senkit,de nem baj, ott voltak)
nem lennék reggelig az utcán, barátnőmnél tölteném az éjszakát és másnap jönnék haza.
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT DE A KÉRDÉS TÁRGYTALAN!
változott a helyzet előre nem látott okok miatt és mégse megyek!
Jobb is, mert egy életre elveszítheted a szüleid bizalmát.
Ami, ugye, jóval fontosabb a koncertnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!