Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más megtenné ugyanezt a...

Más megtenné ugyanezt a helyemben?

Figyelt kérdés

augusztus 4-én van egy rendezvény amire meghívtak engem és a szüleim. nekem nincs sok kedvem ott lenni és ezt tudomásul is adtam szüleimnek akikkel emiatt össze is vesztem.

ugyanezen a napon van a Körös-toroki napokon koncert amire szeretnék elmenni,mert a közel jövőben nem lesz koncert a közelben amire eljutnék.

ezen a rendezvényen kb. 100-120-an lesznek, 5 óra körül kezdődik. én szeretnék "ellógni" legkésőbb fél 8kor,hogy elérjem a buszt amivel megyek.... és csak másnap reggel tudnék hazajönni :S

megérné ellógni, vagy inkább vállaljam a következményeket?

16/l

2012. júl. 14. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Annak lesznek következményei, hogy ellógsz. Mit mondasz, hol voltál egész éjszaka?
2012. júl. 14. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor dönts a lógás mellett, ha társasággal mész. Egyedül nagyon veszélyes a te korodban egy éjszakára meglógni. Készülj fel arra is, ha a szüleid rájönnek, hogy megléptél, a rendőrséggel kerestetnek.
2012. júl. 14. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Mármint a szüleidtől ellógni a rendezvényről a koncertre?

Hát, ez rázós.

Én nem mennék, csak, ha beleegyeznek.

És nem engednélek el :-(

pláne reggelig nem.

Bocs. Lesz jövőre is koncert. Vagy vidd a szülőket is :-)

2012. júl. 14. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem lennék a helyedben amikor a szüleid rájönnek,hogy egy közös programot lemondasz,de egy másik helyre meg meglógsz. Meg is fogom érteni a szüleidet ha kiakadnak.
2012. júl. 14. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:

tudom a lógásnak lesznek következményei,ezzel tisztában vagyok!

tudnak róla hogy szeretnék elmenni a koncertre. mamámnak szólnék hogy ha szüleim keresnek őt biztos felhívják és megnyugtatná őket hogy semmi bajom.

ott társasággal leszek! egyedül nem gondolkoznék a lógáson.

biztos nem egyeznek bele! már próbálkoztam! :(

tudom hogy lesz jövőre is meg máskor is de nagyon régóta nem engednek el sehová, és nem is fognak mert minden k*rva messze van!!!! akkor nem lenne semmi baj ha ők is jönnének de nekik a rendezvény fontosabb (nem ismernek ott senkit,de nem baj, ott voltak)

nem lennék reggelig az utcán, barátnőmnél tölteném az éjszakát és másnap jönnék haza.

2012. júl. 14. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT DE A KÉRDÉS TÁRGYTALAN!

változott a helyzet előre nem látott okok miatt és mégse megyek!

2012. júl. 15. 00:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Most miért kell erőltetniük azt a rendezvényt?Ha nem tudod őket rávenni akkor lógj el,kell egy kis izgalom is az életben :)
2012. júl. 15. 01:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Jobb is, mert egy életre elveszítheted a szüleid bizalmát.

Ami, ugye, jóval fontosabb a koncertnél.

2012. júl. 15. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!