Hogyan tudnék kedvesebb lenni?
Figyelt kérdés
Mindig megbántom anyukámat. Pedig szeretném ha tudná hogy nagyon fontos nekem. millioszor megfogadtam neki hogy mostantol aranyos leszek, de sose sikerül. Mindig azt mondja ne beszéljek, bizonyítsam, hogy megváltoztam. tanácsolnátok valamit, hogy érezze, hogy fontos nekem?2012. júl. 14. 19:29
1/10 A kérdező kommentje:
utálok haragban lenni vele, sürgős segítség kéne.
2012. júl. 14. 19:33
3/10 anonim válasza:
Gondolkodj beszéd elött. Képzeld bele magad a helyzetébe, és tudni fogod hol a határ. Kis empátia az egész.
4/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. júl. 14. 19:37
6/10 anonim válasza:
süss neki valami finomat, takaríts ki, ilyesmikből látni fogja :)
7/10 A kérdező kommentje:
esélyem sincs a beszélgetésre. mindig azt mondja előbb változzak meg, felesleges erröl beszél. amugy halálra idegesít,mindig talál valamit, amibe beleköthet, mindig piszkál valamiért. ezt rakd el, azt rakd el. nehéz így kedvesnek lenni. másokkal jol kijövök. dehát az anyukám. ezért szeretném h segitsetek hogy hogy legyek kedves.
2012. júl. 14. 20:00
8/10 anonim válasza:
Hány éves vagy?:)
Ha beléd köt, (mondjuk ezt rakd el, azt rakd el nem a világ vége...) akkor csak csendesen morogd vissza, hogy "máskor kedvesen is szólhatnál" de ne bunkón, hanem tanács szerűen. Viszont ha kedvesen szól, akkor ne válaszolj bunkón, tedd meg amit kért és kész.
Ahogy előttem is írták, kis empátia, figyelj mit beszélsz.:-) Sok szerencsét.
9/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam a tanácsotokat! Összepakoltam szó nélkül, és anyu kedvesen megjegyezte, hogy milyen aranyos vagyok, aztán kedvesen kérdezte meg, mit akarok vacsizni. Azt hiszem jó úton haladok!:)
2012. júl. 14. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!