Szerintetek hogy ill. mit kellene tenni, változtatni?
Párom /28/ s köztem/23/ kicsit ellaposodott a kapcsolat...2,5 éve vagyunk együtt már a szex sem a régi tudom nem az a legfontosabb de ....ebben a hónapban még nem is kényeztetett de én már öt igen kicsit úgyérzem kezd magának való lenni... albérletben lakunk s alig marad pénzünk hó végéig Ö ebben a hóban tetötöl talpig bevásárolt magának magamnak semmit nem vettem, meg nem is gondolt rám hogy kérek-e valamit vagy meglepne valamivel...mondta hogy elvinne vacsizni odais megyünk már egy hója... elkeserít hogy ilyen lett.. magyarán nem érdeklem ennyire már???Azt kérdem magamtól hogy vajon miért?Már a rosszabik eset is megfordult a fejemben.... de azt mondom mindig ilyenkor hogy egy átmeneti eset csak.
Szerintetek min kéne változtatnom/tennem hogy figyeljen rám?
Köszi a válaszokat is elöre!
Előző vagyok. A bosszúból elutasítás szintén nagyon nem jó. Ha már bejelenti hogy kedveskedni akar neked, akkor annak örülni kell. Utána megjegyezheted, hogy látod mennyire vártam már ezt, most olyan jó, és nagyon örülnék, ha többször tennél ilyet. Mindegy mi az, ha neked örömet jelent.
Írtam egyébként hogy mit tegyél. Mondd meg kereken hogy mit vársz tőle. Pl szeretném ha holnap elvinnél vacsorázni, vagy olyan régen voltunk sétálni, romantikázni. nagyon hiányzik, kérlek szervezd meg. Ha nem csinál semmit, akkor arra mondtam hogy menj el a barátnőiddel valami programra, és hagy őt a fenébe. Akkor észhez tér. De ettől függetlenül nem kell az orra alá dörgölni hogy milyen bunkó hogy nem tesz érted semmit. Csak te tedd azt ami neked jó. tőle függetlenül. Ennyit tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!