Hogyan tudnám lebeszélni az alig 18 éves kistestvéremet, hogy ne változtassa a nevét Kínai mesefigura nevére? A kérdés halál komoly!
Sajnos 15 éves kora óta ezzel jön, de most hogy 18 senki nem állhat az útjába.... de én meg akarom gátolni.
23f
Rossz hírem van, tesód felnőtt!
Még ha te nem is ezt gondolod.
Ha nem hallgat a józan paraszti érvekre, 18 év felett megváltoztathatja, ha elfogadják ezt a nevet, nem tehetsz semmit. Nevesd ki még hangosabban, másokkal is, hátha...
Mivel te habzó szájjal pattogsz itt, kérdező, úgy látom, téged nagyon zavar, hogy nem tudod kedved szerint irányítani a tesódat. De attól az ő élete még nincs tönkretéve, a saját dührohamodtól csak neked megy fel a vérnyomásod.
(73%-os voltam)
Lényeg a lényeg, higgadj le elvileg nem fogják megváltoztatni. Ha meg tesód van olyan eltökélt hogy valamilyen úton módon belekerüljön eme név az utónévkönyvbe, hát legyen. Nem a te életed, nem a te neved.....
És ha annyira azt állítod hogy többször is nevet változtathat, majd ha általad megfelelőnek mért iq szintre felnő majd visszaváltoztatja. Igazából SEMMI közöd hozzá. Nem téged röhögnek majd ki, a te kis világodat csak azzal töri össze hogy nem tudod elfogadni hogy a saját életét éli és nem a tiédet.
Tessék, lehet lepontozni......
Nem szükséges én is tévedhettem, de a régi törvények szerint tudtommal csak egyszer lehetett. Tanultam jogot,gyermekvédelmi suliban, onnan rémlik, és nem csak internetről.
Tehát hidd el nem csak google a barátom, nem veszem 100%-ra amit mond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!