Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az esküvőmön milyen színű...

Az esküvőmön milyen színű szájfény állna jól?

Figyelt kérdés

Csak az esküvőm napján megyek sminkeshez, előtte nem veszek részt próbasminkelésen, viszont nem tudom, milyen sminket fog csinálni a sminkes, és előtte szeretnék beszerezni valamilyen szájfényt...

Már nincs sok időm..

2012. júl. 13. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én nem ajánlom a szájfényt, sokkal jobban kenődik mint a rúzs, de ha mégis az mellett döntesz, ne legyen benne még 3db csillámpor sem, mert az nem jön le egyszerűen még a leendő férjedről sem :)

Mivel nem tudjuk h milyen lesz a ruhád, így aztán tanácsolni se nagyon lehet :)

2012. júl. 13. 13:34
 2/6 A kérdező kommentje:

törtfehér a ruha, középbarna a hajam, kék a szemem

Akkor csillámmentes szájfényt vagy rúzst válasszak inkább?

2012. júl. 13. 13:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Van valamilyen rúzs márka amit ajánlanál?
2012. júl. 13. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én a catrice-re esküszöm.

nem szárítja a szájat, viszonylag tartós és megfizethető árban van

[link]

2012. júl. 13. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:

A szájfények nagyon ragadnak..a hajad ha nincs összefogva beleragad vagy a párod ajkai is csupa ragacsok lesznek.

Szerintem inkább a szemed hangsúlyozd, az ajkaidra valami egyszerű halvány rózsaszín vagy nude árnyalatot tegyél. Ha párod el is keni a csókkal, vagy ha a fogadra megy véletlenül nem látszik, nem úgy mint erősebb színű rúzsoknál.

Ha mindenképp szájfényezni akarsz, akkor ajánlom az illat és színmentest, mert ha az elkenődik szintén nem látszik, a színesebb verzióknál viszont igen.

Rúzsban nem vagyok otthon, anyukám Avonosat használ, neki az bevált. De szerintem mindenképp márkásra költs, ne valami kis gyagyira, mégis csak esküvő:)

2012. júl. 13. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ekrü színű volt a ruhám, szemhéjon egy halvány csillámos, kicsit aranyozott por és kihúzva 'cicaszemnek' :) első vagyok!
2012. júl. 13. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!