Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után újra együtt? Ex...

Szakítás után újra együtt? Ex visszahódítása (Csak olyan ember írjon, aki már jött össze újra a volt kedvesével! ) többi info lent.

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: Nem vagyok olyan válaszokra kíváncsi, hogy felmelegitve csak a káposzta jó, meg hogy felejtsem el!, mert nem ez a kérdés. Kérek olyan tanácsokat akiknek sikerült visszaszereznie az exét! És hogyan sikerült? mennyi idő után? és meddig votlatok együtt azelött? 2 hónapig voltunk együtt a párommal, 5 nap megszakítással, mert 2 hét után is szakítottunk mert rólam terjedt mindenféle sz*r kavarás, majd írja összejöttünk, és most szerdán szakított ismét. Az első 3-4 hétben minden rendben volt, de utána már kicsit hanyagoltnak éreztem magam, kevesebbet beszéltünk, találkoztunk. Szerdán elrontottam mindent, dühkirohanásom volt és 1 kocsmánál felboritottam az asztalt- széket, és kiabáltam vele. nagyon kiborult a bili. Majd hazamentünk, és ott mondta hogy gondolkodott: " Nem szeretnék komoly kapcsolatot, inkább még élni szeretnék, és nem aakrom veled folytatni"!!

Kb ennyi a kis történetünk, De én szeretném, ha újra kezdhetnénk, mert szeretem és hiányzik borzasztóan!

2012. júl. 13. 12:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%

Az első 3-4 hétben minden rendben volt, de utána már kicsit hanyagoltnak éreztem magam, kevesebbet beszéltünk, találkoztunk.

Húha, kemény 4 hétig jól ment minden? Az már komoly, hallod...

2012. júl. 13. 14:42
 22/28 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ezen képes vagy ennyire kivetkőzni magadból, hogy elhanyagoltnak érzed magad, bennem az merül fel, hogyan reagálhatsz ennél sokkal komolyabb krízisekre? Mert ez lószar ahhoz képest, hogy mennyi sokkal komolyabb volumenű probléma bukhat fel egy párkapcsolatban. Ha igazi probléma merül fel, akkor mit csinálsz? Belevágod a párod fejébe a kisbaltát? Szerintem a párodban is hasonló merült fel és úgy gondolta, hogy jobb, ha mielőbb megszabadul egy ilyen személyiségtől.
2012. júl. 13. 14:46
 23/28 anonim ***** válasza:

Szerintem elég riasztó lehetett a dühkitörésed a 17 éves fiúnak.Egy felnőtt férfinak meg visszataszító is lehet.

Gondolom az járhat a fejében, hogy "legközelebb megver??"

Nem sok esélyt látok a visszahódítására,sajnálom, ezt elcs. ed...

2012. júl. 13. 14:49
 24/28 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a hajó már elment. Majd találsz mást és ő is.
2012. júl. 13. 19:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Voltak olyan válaszok,amit vártál. Sajnos késő már,nem lehet visszaszerezni,mert elb...tad!
2012. júl. 13. 20:48
 26/28 anonim ***** válasza:
Ezt elcseszted, nem fogod fel? Képzeld már magad a helyébe! Mit szólnál, ha a barátod 2 hónap után úgy reagálna egy problémára, hogy asztalt borogatna és ordítana mint egy hülye? Nem sokkolna le kicsit? Mert az más, ha évek óta együtt van egy pár, és úgy borul ki valakinél a bili valamilyen durva hír hallatára pl, azt lehet sőt kell is tolerálni. De nem 2 hónap után. Fogalmazhatunk úgy is, hogy "bemutatkoztál". Tudod, mindig az első benyomás a legfontosabb. Te ezzel a bekattanással leírtad magad. Mit tegyél? Fogd fel tanulópénznek és a következő kialakuló kapcsolatodban vegyél vissza az idegbajodból. Üdv.
2012. júl. 13. 20:52
 27/28 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként nem tűnt fel kérdező, hogy a legutóbbi kommentedben is ordítottál? Te tényleg egy idegbajos, agresszív sárkány lehetsz:D
2012. júl. 13. 20:54
 28/28 anonim ***** válasza:
komolyan, ne röhögtesd már ki magad. biztos 19 éves vagy? nem 13? ez ami köztetek volt még csak nem is nevezhető kapcsolatnak. 3-4 hét? viccelsz? felejtsd el.
2012. júl. 13. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!