Szakítás után újra együtt? Ex visszahódítása (Csak olyan ember írjon, aki már jött össze újra a volt kedvesével! ) többi info lent.
Előre leszögezem: Nem vagyok olyan válaszokra kíváncsi, hogy felmelegitve csak a káposzta jó, meg hogy felejtsem el!, mert nem ez a kérdés. Kérek olyan tanácsokat akiknek sikerült visszaszereznie az exét! És hogyan sikerült? mennyi idő után? és meddig votlatok együtt azelött? 2 hónapig voltunk együtt a párommal, 5 nap megszakítással, mert 2 hét után is szakítottunk mert rólam terjedt mindenféle sz*r kavarás, majd írja összejöttünk, és most szerdán szakított ismét. Az első 3-4 hétben minden rendben volt, de utána már kicsit hanyagoltnak éreztem magam, kevesebbet beszéltünk, találkoztunk. Szerdán elrontottam mindent, dühkirohanásom volt és 1 kocsmánál felboritottam az asztalt- széket, és kiabáltam vele. nagyon kiborult a bili. Majd hazamentünk, és ott mondta hogy gondolkodott: " Nem szeretnék komoly kapcsolatot, inkább még élni szeretnék, és nem aakrom veled folytatni"!!
Kb ennyi a kis történetünk, De én szeretném, ha újra kezdhetnénk, mert szeretem és hiányzik borzasztóan!
Az első 3-4 hétben minden rendben volt, de utána már kicsit hanyagoltnak éreztem magam, kevesebbet beszéltünk, találkoztunk.
Húha, kemény 4 hétig jól ment minden? Az már komoly, hallod...
Szerintem elég riasztó lehetett a dühkitörésed a 17 éves fiúnak.Egy felnőtt férfinak meg visszataszító is lehet.
Gondolom az járhat a fejében, hogy "legközelebb megver??"
Nem sok esélyt látok a visszahódítására,sajnálom, ezt elcs. ed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!