Szakítás után újra együtt? Ex visszahódítása (Csak olyan ember írjon, aki már jött össze újra a volt kedvesével! ) többi info lent.
Előre leszögezem: Nem vagyok olyan válaszokra kíváncsi, hogy felmelegitve csak a káposzta jó, meg hogy felejtsem el!, mert nem ez a kérdés. Kérek olyan tanácsokat akiknek sikerült visszaszereznie az exét! És hogyan sikerült? mennyi idő után? és meddig votlatok együtt azelött? 2 hónapig voltunk együtt a párommal, 5 nap megszakítással, mert 2 hét után is szakítottunk mert rólam terjedt mindenféle sz*r kavarás, majd írja összejöttünk, és most szerdán szakított ismét. Az első 3-4 hétben minden rendben volt, de utána már kicsit hanyagoltnak éreztem magam, kevesebbet beszéltünk, találkoztunk. Szerdán elrontottam mindent, dühkirohanásom volt és 1 kocsmánál felboritottam az asztalt- széket, és kiabáltam vele. nagyon kiborult a bili. Majd hazamentünk, és ott mondta hogy gondolkodott: " Nem szeretnék komoly kapcsolatot, inkább még élni szeretnék, és nem aakrom veled folytatni"!!
Kb ennyi a kis történetünk, De én szeretném, ha újra kezdhetnénk, mert szeretem és hiányzik borzasztóan!
Már boccs de ezután a hisztirohamod után én nem csodálom, hogy nem akar veled lenni többé..
Mi 2 hónapot voltunk együtt majd szakított , mert nem érezte azt amit kellet volna. Aztán kb egy évig csak ritkán beszéltünk majd egyre többet és találkoztunk.. Azóta lassan 1,5 éve együtt vagyunk..:):)
én a helyébe adtam volna neked egy jó nagy nyakast...
22/N
12es vagyok
ja és azóta minden más nagyon szeretjük egymást mindent megbeszélünk szóval hihetetlen de jót tett ez az egy év külön lét mert rájöttünk h szerelmesek vagyunk egymásba..stb.. :D szóval ez nagyon jóóóó :D:)
De édesek vagytok :) De ne legyél ennyire naiv!
19 és 17 évesek vagytok, terveztek, persze... Ennyi idős korban az ember annyira csapong, hogy nagyon ritka az az ember, akitől bármit komolyan lehet venni. Nekem 18 éves koromban a szintén 18 éves párom megkérte a kezem (2 éve voltunk együtt), majd mondtam neki, hogy várjunk még, fiatalok vagyunk, rá 2 hónapra szakított velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!