Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után újra együtt? Ex...

Szakítás után újra együtt? Ex visszahódítása (Csak olyan ember írjon, aki már jött össze újra a volt kedvesével! ) többi info lent.

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: Nem vagyok olyan válaszokra kíváncsi, hogy felmelegitve csak a káposzta jó, meg hogy felejtsem el!, mert nem ez a kérdés. Kérek olyan tanácsokat akiknek sikerült visszaszereznie az exét! És hogyan sikerült? mennyi idő után? és meddig votlatok együtt azelött? 2 hónapig voltunk együtt a párommal, 5 nap megszakítással, mert 2 hét után is szakítottunk mert rólam terjedt mindenféle sz*r kavarás, majd írja összejöttünk, és most szerdán szakított ismét. Az első 3-4 hétben minden rendben volt, de utána már kicsit hanyagoltnak éreztem magam, kevesebbet beszéltünk, találkoztunk. Szerdán elrontottam mindent, dühkirohanásom volt és 1 kocsmánál felboritottam az asztalt- széket, és kiabáltam vele. nagyon kiborult a bili. Majd hazamentünk, és ott mondta hogy gondolkodott: " Nem szeretnék komoly kapcsolatot, inkább még élni szeretnék, és nem aakrom veled folytatni"!!

Kb ennyi a kis történetünk, De én szeretném, ha újra kezdhetnénk, mert szeretem és hiányzik borzasztóan!

2012. júl. 13. 12:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
Ja, most olvasom, hogy ez csak egy kis lepkefing 2 hónapos kapcsolat. Bocs, de ha a barátom így előadná magát 2 hónap után, hogy asztalt borogat és ordít mint a sakál én is hanyatt-homlok menekülnék. Ha szerelmes is voltnék, egy perc alatt kiábrándítana egy ilyen viselkedés. Oké, emberek vagyunk, dühöngünk, de hogy valaki ennyire ne tudja magát visszafogni, ne haragudj... Kéne a f*sznak egy ilyen labilis személyiség.
2012. júl. 13. 13:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Már boccs de ezután a hisztirohamod után én nem csodálom, hogy nem akar veled lenni többé..

Mi 2 hónapot voltunk együtt majd szakított , mert nem érezte azt amit kellet volna. Aztán kb egy évig csak ritkán beszéltünk majd egyre többet és találkoztunk.. Azóta lassan 1,5 éve együtt vagyunk..:):)

2012. júl. 13. 13:33
 13/28 anonim ***** válasza:
65%

én a helyébe adtam volna neked egy jó nagy nyakast...

22/N

2012. júl. 13. 13:37
 14/28 anonim ***** válasza:

12es vagyok

ja és azóta minden más nagyon szeretjük egymást mindent megbeszélünk szóval hihetetlen de jót tett ez az egy év külön lét mert rájöttünk h szerelmesek vagyunk egymásba..stb.. :D szóval ez nagyon jóóóó :D:)

2012. júl. 13. 13:37
 15/28 anonim ***** válasza:
97%
19 évesen mit vársz egy 17 évestől? Mert hogy ő tőled ezek után semmit, az fix, én nem futnék utána, csak égeted magad.
2012. júl. 13. 13:38
 16/28 anonim ***** válasza:
95%

De édesek vagytok :) De ne legyél ennyire naiv!

19 és 17 évesek vagytok, terveztek, persze... Ennyi idős korban az ember annyira csapong, hogy nagyon ritka az az ember, akitől bármit komolyan lehet venni. Nekem 18 éves koromban a szintén 18 éves párom megkérte a kezem (2 éve voltunk együtt), majd mondtam neki, hogy várjunk még, fiatalok vagyunk, rá 2 hónapra szakított velem.

2012. júl. 13. 13:39
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A dühkitörésed aranyos. Mutatja, hogy van benned tűz. Azonban az emberek többségének ez a viselkedés nem jön be. Akár vissza akarod szerzni a párod, akár egyéb okok miatt, de tanuld meg kezelni a kitöréseid!
2012. júl. 13. 14:07
 18/28 anonim ***** válasza:
73%
mi aranyos egy dühkitörésben? szerinted aranyos ha egy lány egy kocsmában felforgassa az asztalt széken, közben őrjöng?
2012. júl. 13. 14:11
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
Én is összejöttem az exemmel, 4 hónapig voltunk együtt előszőr, 2010 novemberében mentünk szét, 2011 december végén újra összekerültünk, ami azért furcsa, mert sem az ő, sem az én terveim között sem szerepelt az újrakezdés. Teljesen véletlenül alakult így... Interneten se beszéltünk sokat, talizni is csak kétszer taliztunk egy év alatt, egyszer a könyvemért mentem, másodjára az ő cuccait vittem. Július 29.-dikén leszünk 7 hónapja újra együtt:-)
2012. júl. 13. 14:32
 20/28 anonim ***** válasza:
63%
Senkinek nem kell ilyen agresszív ember.
2012. júl. 13. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!