Szafi26 kérdése:
Ha dönteni kell. mi alapján?! Szív, érzelem vagy fej, befolyás.
Figyelt kérdés
Egyiptomi fiúhoz mennék feleségül Kairóba. Intézném a papírokat, de bizonytalan vagyok pár dologba. Túl sok a neten a vegyes info. Ha kint házasodunk, létezhet olyan h nem enged haza? Van hozzá joga? Onnantól h feleség "leszek" megszűnnek a jogaim? Milyen a közös gyerek helyzete?2012. júl. 12. 19:49
11/13 A kérdező kommentje:
Ennek az élettársi dolognak utána nézek...
Nem gondolom, hogy buta liba vagyok, azért mert mielőtt bármit is csinálnák kérdezek, körbejárom a dolgokat! Inkább előbb, mint utóbb! :) Hogyan hozhatnék bármilyen jellegű döntést, ha nem vagyok tisztába a következményekkel??
2012. júl. 13. 07:03
12/13 anonim válasza:
De jó,hogy mindenki rijogat,ráadásul olyanok akiknek fogalmuk sincs az egészről. Egyiptomi férjem van és Hurghadán élünk. 16 éves voltam amikor megismerkedtünk ő 18. 1 éve vagyunk házasok. Engem is mindenki rigogatott,hogy oké,hogy 3 évig jártunk és,hogy eddig kedves volt meg,hogy,ha elvesz majd csak egy rabszolga leszek meg stb. Hát rohadtul nem igaz. Én 20 éves vagyok ő 22 és 5 hónapos terhes vagyok a kislányunkkal. Leendő férjed mennyire vallásos?? Enyém mindig imádkozik és minden szokást tart,de velem nagyon elnéző. Ha vele vagyok akkor felvehetek bármilyen kivágott ruhát,bikinit bármit. Ha ő nincs velem és barátnőkkel vagyok vagy vele megyek vallásosabb társaságba akkor hosszú ruha és fejemet be kell kötni. És most hosszú ruha alatt nem a csador vagy a hagyományos hosszű ruhát értem. Vagy egy térd alá érő szoknya vagy farmer és felülre pedig egy olyan feső amiben nem látszik a vállam meg a könyököm és nem lóg ki a cicim és fejre pedig a hagyományos kendő. Egyébként festethetem a hajam,szedhetem a szemöldököm, sminkelhetem magam,köröm festést mindent enged. Közben én is felvettem az iszlám vallást,de mecsetbe is csak akkor megyek vele amikor akarok. Nekem nem vette el az útlevelem és,ha elválnánk akkor a felügyelet is közös lenne,de mi mindörökké együtt leszünk. :) A gyertek helyzetén pontosan mit értesz? Az én történetem kb ennyi,de ismerek olyan nőket,sőt egyik nagyon jó barátnőm csadoros és hát ő tudna mesélni,hogy nálukl mi megy otthon. Szomszédunkban egy orosz nő lakik a fárjével és gyerekeivel ő is tudna neked mesélni. Én nem elriasztani szeretnélek,de,ha kiváncsi vagy akkor írjál privit és akkor még magunkról is mesélnék pár dolgot,mert az én életem is gyökerestül felfordult mióta feleség vagyok. És nem arról van szó,mert egy percét se bántam meg,hogy hozzá mentem,de azért köztünk is voltak összezördülések olyan dolgokon amivel egy magyar férfivel nem lett volna.
13/13 anonim válasza:
7 éve élek Egyiptomban. Arab férjem van és már közös gyerek is. Bármi kérédsed van írj privit. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!