Szafi26 kérdése:
Ha dönteni kell. mi alapján?! Szív, érzelem vagy fej, befolyás.
Figyelt kérdés
Egyiptomi fiúhoz mennék feleségül Kairóba. Intézném a papírokat, de bizonytalan vagyok pár dologba. Túl sok a neten a vegyes info. Ha kint házasodunk, létezhet olyan h nem enged haza? Van hozzá joga? Onnantól h feleség "leszek" megszűnnek a jogaim? Milyen a közös gyerek helyzete?2012. júl. 12. 19:49
1/13 anonim válasza:
Ésszel házasodj,mert most a jövődről és a majdani közös gyermeketek jövőjéről is döntesz. Ha nem vagy biztos a kinti szertartásba, akkor házasodjatok itthon. Fő a biztonság :)
2/13 anonim válasza:
muszlim, vagy keresztény? muszlimhoz akkor se mennék, ha az egyetlen pasi lenne a földön. a keresztény, az még so-so... de attól még arab marad. És mint ilyen, kb bármi megtörténhez. Én ésszel döntenék.
3/13 anonim válasza:
Itteni egyiptomi nagykövetségre menj be és kérdezd meg ezeket.
4/13 A kérdező kommentje:
Igyekszem a legjobb döntést meghozni! Ezért próbálom a legtöbb és a legfontosabb információkat begyűjteni :) Főként kívül állók szemszögéből. A család elfogult a nemre én meg még inkább! Nehéz a földön maradni két lábbal, ha az ember szíve húzza... Ő azt szeretné, ha kimennék és ott esküdnénk. A papírjait elküldte, már meg is kaptam. Arra még nem gondoltam h bemenjek a nagykövetségre, nem is egyszerű számomra, de talán ha felhívom őket akkor is adnak tájékoztatást.:) Muszlim...
2012. júl. 12. 20:28
5/13 anonim válasza:
Vigyázz,csapda.Már sokan beleestek.De te tudod.Én vagy itthon házasodnék vele,vagy sehol.
6/13 anonim válasza:
Minden hivatalos fórum, még a konzulátus is (!!!) lebeszéli a magyar lányokat az egyiptomi házasságról.
Az egyik barátnőm is belezúgott egy egyiptomiba. Mikor küldözgettem neki a linkeket, hogy miket olvasson el, akkor összeveszett velem, mondván, én nem örülök az ő boldogságának, és keresztbe akarok tenni.
Végül lement. 3 hónap után úgy szökött haza!!!
7/13 A kérdező kommentje:
El sem tudom mondani mennyire sok fórumot, cikket és miegymást olvastam. (Iszonyatosan rettegek attól a gondolattól h rossz döntést hozzak, függetlenül attól h megbízom benne.) Láttam jó és láttam rossz példákat is. Valahol a mi "kapcsolatunk" is sablonos. :) Netes ismerkedés. Most már nagyjából 2 éve. Tavaly felmerült már ez a kérdés - esküvő, akkor nem történt semmi. 1 évet várt arra h ismét eljussunk erre a pontra. Honnan tudhatnám h tényleg csapda?! Mi van akkor ha éppen azt az embert hagyom elmenni, akire egész eddigi életembe vártam?! Mert ő tényleg pont olyan :))
2012. júl. 12. 21:22
8/13 anonim válasza:
Nagyon tudják, hogy kell úgy csinálni, mintha egész életedben rá vártál volna! mind ilyen!!! aztán jön a koppanás, meg a csador, meg a gyerekszöktetés.
9/13 anonim válasza:
És ha nem házasodnál csak élettárs lennél.
Aki muszlim férfi asszonya lesz, az megszűnik független nő lenni. Az már muszlim asszony lesz muszlim elvárásokkal.
Az én barátnőm is megjárta... bár neki sose volt esze, szóval nem csodálom.
10/13 anonim válasza:
Ott te csak egy rabszolga leszel.De ilyen buta libák meg is érdemlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!